Blend-a-med Pro-Expert

Pro-Expert: A 3x erősebb fogakért*
Fogaink és szájüregünk a napközben fogyasztott gyümölcsöknek vagy üdítőknek köszönhetően folyamatosan ki van téve a különböző savas hatásoknak, melyek rombolják a fogzománcot és fokozatosan gyengítik a fogakat.

A blend-a-med Pro-Expert a legkorszerűbb fogkrém-technológiára épül: a benne található stannous fluorid komplex ellenállóvá varázsolja a fogakat a savak mindennapos, romboló hatásával szemben. Oldódó, parányi részecskéi a fogközökben is tisztítanak és felveszik a küzdelmet a szájüregben található baktériumok ellen, melyek a legtöbb fogászati probléma elsődleges okozói. blend-a-med Pro-Expert fogkrém. Rendszeres  használatával már az 1. naptól kezdve egészségesebb és erősebb fogak*.
Innovatív fogkrém – fogorvosok bevonásával kifejlesztve
Fedezze fel a szájápolás új dimenzióját, melyet az Oral-B,- a fogorvosok által világszerte használt és ajánlott első számú fogkefemárka hozott el Önnek!
Tapasztalja meg Ön is a Stannous Fluorid komplex hatékonyságát!
Stannous Flourid komplexet tartalmaz, vagyis a hatóanyagok különleges elegyét, amely megcélozza és védelmet nyújt a szájüregben jelentkező olyan problémákkal szemben, mint a fogszuvasodás, a foglepedék, a fogínyproblémák, az érzékenység, az elszíneződések, a rossz lehelet, a fogkő, valamint a fogzománc eróziója.
Rendszeres használat mellett már az 1. naptól kezdve egészségesebb és erősebb fogak*.
A blend-a-med Pro-Expert különleges formulája segít újjáépíteni és 3x erősebbé varázsolni a fogakat.
*Lepedék-eltávolítás és fogzománc-erózió terén a Blend-a-Med Anti cavity fogkrémmel összehasonlítva
HOGYAN VÉLEKEDNEK A VÁSÁRLÓK?
Pro-Expert All in One Extra Whitening
A blend-a-med Pro-Expert All in One Extra Whitening fogkrém a fogfehérítő összetevők különleges elegyét tartalmazza, amely eltávolítja a felületi elszíneződéseket, miközben óvja a fogakat. Stannous Flourid komplexet tartalmaz, vagyis a hatóanyagok különleges elegyét, amely megcélozza és védelmet nyújt a szájüregben jelentkező olyan problémákkal szemben, mint a fogszuvasodás, a foglepedék, a fogínyproblémák, az érzékenység,az elszíneződések, a rossz lehelet, a fogkő, valamint a fogzománc eróziója