3D White

SHAKIRA BEMUTATJA AZ ORAL-B ÉS A BLEND-A-MED 3D WHITE LUXE-OT
RAGYOGÓ MOSOLY GYORSABBAN*, 2 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN
A blend-a-med bemutatja a legkiválóbb fogfehérítő-rendszerét: az új 3D White Luxe Perfection fogkrémet és a Whitening Accelerator fogfehérítő pasztát. Első lépés: a forradalmian új fogkrém már három nap alatt eltávolítja a felületi elszíneződések akár 100%-át. Második lépés: a különleges fogfehérítő paszta fokozza a fogak fehérségét*, valamint az elszíneződések ellen és a fogzománc védelmében egy láthatatlan védőpajzsot von a fogak köré.
RAGYOGÓ ÉS FEHÉR MOSOLY MÁR CSAK 2 LÉPÉSRE ÖNTŐL!
1. lépés
Perfection fogkrém
1. LÉPÉSBEN a Perfection fogkrémmel történő fogmosással már 3 nap alatt eltávolítható a felületi elszíneződések akár 100%-a, valamint tiszta lesz és felfrissül a szájüreg.
2. lépés
Fogfehérítő paszta

2. LÉPÉS: fokozza és óvja meg fogainak fehérségét!* Vonjon köréjük egy láthatatlan védőpajzsot, amely megelőzi az elszíneződések kialakulását és óvja a fogzománcot.
*a felületi elszíneződések eltávolítása révén
GLAMOROUS WHITE SZÁJÖBLÍTŐ
Emelje ki mosolyának ragyogását az Oral-B 3D White Luxe Glamorous White szájöblítő segítségével! Az általános szájvízzel történő öblögetés helyére lépve segít megőrizni a fogak természetes fehérségét, erősíti a fogzománcot és bámulatosan friss leheletet kölcsönöz. Használja a mindennapos szájápolási rutin záró műveleteként!
HOGYAN VÉLEKEDNEK MÁSOK?
Olvassa el más felhasználók hozzászólásait termékeinkkel kapcsolatban! A blend-a-med 3D White Luxe ragyogó mosolyt varázsol az arcokra. De ne csak nekünk higgyen – nézze meg, hogyan vélekednek mások.
"Szikrázó mosoly!"
WENDU
"Fantasztikusan fehér"
EDIT123