Oral-B Genius 9000 elektromos fogkefe

INTELLIGENS FOGKEFE A TISZTÁBB FOGAKÉRT ÉS AZ EGÉSZSÉGESEBB FOGÍNYÉRT.*
Az Oral-B GENIUS 9000 számos innovatív funkcióval kínál a fogaknak ragyogó tisztaságot. Ilyen például a pozícióészlelés: csak kapcsolódjon az Oral-B alkalmazáshoz, amely úgy irányítja a fogmosását, hogy ne maradjanak ki megtisztítatlan területek. Mindezek mellett hatféle fogmosási üzemmód közül választhatunk!
*az Oral-B manuális fogkefékhez képest
HOGYAN MŰKÖDIK?
INTELLIGENS FOGMOSÁS, KIMAGASLÓ* HATÉKONYSÁG.

Az Oral-B GENIUS intelligens fogmos= rendszerrel a fogorvosak javaslatainak megfelelően végezheti a fogmosást.

Fogmosás 100%-os lefedettséggel A szájüregen belül érzékeli a fogmosás helyét. A pozícióészlelő Oral-B GENIUS kapcsolatba lép az Oral-B alkalmazással, és ügyel arra, hogy minden körnegyedre sor kerüljön.

Óvja a fogínyt: A nyomásszabályzó figyelmeztet a túlzott nyomással végzett fogmosásra, miközben lelassítja a fogkefe forgási sebességét.

100%-kal jobb lepedékeltávolítás: A fogászati eszközök ihlette, kerek kefefej minden egyes fogat körbeölelve tisztít, az egészségesebb* fogíny érdekében.

Fogmosás a megfelelő ideig:A professzionális időmérő a fogorvosok által javasolt, legalább kétperces fogmosási idő betartását szolgálja.

*az Oral-B normál manuális fogkefékhez képest

ALAPOS FOGMOSÁS ELÉRHETŐ KÖZELSÉGBEN
Az Oral-B GENIUS számos funkciójának köszönhetően a használók a fogorvosok javaslatának megfelelően moshatnak fogat. A GENIUS 9000 egyszerűen kapcsolódik a Bluetooth rendszerű eszköz alkalmazásához, s ezzel új szintekre emeli a fogmosás minőségét.
Az alkalmazást az Apple Store és a Google Play ingyen biztosítja
UTAZZON OKOSAN!
  • A kecses utazótokkal a fogkefe és a telefon akár egyszerre is tölthető.

  • A pozícióérzékeléshez használt okostelefont a tükörre rögzíthető tartó fogja meg.

  • A lítiumion-akkumulátorokat ritkábban, akár kéthetente is elég tölteni.
VÁLOGASSON AZ INNOVATÍV ORAL-B GENIUS TERMÉKCSALÁD TERMÉKEIBŐL!

Az Oral-B a fogorvosok által világszerte első helyen ajánlott fogkefemárka. Tekintse meg elektromos fogkeféinek teljes kínálatát még ma!