Oral-B GENIUS

INTELLIGENS. FORRADALMI.
AZ ÚJ ORAL-B GENIUS 9000
Egy rendkívül korszerű fogkefe, amely képes a fogorvos javaslatai alapján tisztítani a fogakat! Nyomásérzékelője jelzi, ha túl erős mozdulatokkal végezzük a fogmosást. Lekerekített kefefej – a fogászati eszközök mintájára. Pozíció észlelő technológia – így a szájüreg egyetlen apró területe sem maradhat k! A GENIUS garantálja a kimagasló eredményt a fogmosásban!
A FOGMOSÁST SEGÍTŐ FUNKCIÓK

Az Oral-B GENIUS intelligens fogmosási rendszer segít Önnek, a fogorvos javaslatai alapján végezni a fogmosást.

Pozíció észlelés: a Genius legforradalmibb funkciója. Az okostelefonhoz és az Oral-B alkalmazáshoz csatlakozva, az arcfelismerő technológia segítségével a GENIUS zónáról zónára nyújt útmutatást fogmosás közben.

Nyomásérzékelő: Mivel a fogorvosok is az enyhe nyomással végzett fogmosást javasolják, ezért az Oral-B GENIUS jelzi a túl erős sikálást.

Lekerekített fogkefefej: Az Oral-B GENIUS különleges, lekerekített fogkefefejét a fogászati eszközök ihlették. Kerek formájának köszönhetően minden egyes fogat körbeöleli, így alapos tisztítást eredményez.

Időmérő: A kimagasló tisztaság érdekében jelzi a fogmosáshoz szükséges idő elteltét.

ÚJ ORAL-B ALKALMAZÁS
A Bluetooth-technológia segítségével a fogkefe csatlakozik az Oral-B alkalmazáshoz, így hatékonnyá varázsolja fogmosási szokásainkat.
Ingyenesen letölthető iOS és Android készülékekre egyaránt.
KIEGÉSZÍTŐK

Az Oral-B GENIUS 9000 kényelemsen magunkkal vihető a letisztult, kompakt utazótokban. Innovatív kialakításának köszönhetően okostelefonját és elektromos fogkeféjét akár egyszerre is töltheti.

A ​​rögzítőtappancsok segítségével a telefon tükörre erősíthető, miközben megjeleníti az Oral-B alkalmazás funkcióit, jelzi a túl erős fogmosást és útmutatást nyújt fogmosás közben.

EGY FOGMOSÓ TÖRTÉNETE

Stylistként bár csodákra képes a sminkecsettel, tudja, hogy egy hófehér mosolynál semmi nem ér többet! Ezért is említi meg mindenkinek az újfajta, lekerekített fejű elektromos fogkefét, az Oral-B GENIUS-t. Ismerje meg a történetet!

ELEKTROMOS FOGKEFÉK VÁSÁRLÁSA

Oral-B – a fogorvosok által világszerte ajánlott első számú fogkefemárka. Válogasson elektromos fogkeféink teljes kínálatából még ma!