Az elektromos fogkefe előnyei

A kerek fogkefefej jobban* tisztít. A tökéletes tisztításhoz* alakítva.
Ha a fogmosást Oral-B elektromos fogkefével végezzük, sokkal többet teszünk szájüregünk egészségéért, mintha Oral-B manuális fogkefével mosnánk fogat! Több lepedéket távolít el, jobban tisztítja a fogközöket és ráadásul a fogínyről is gondoskodik. Mindezt egyetlen gombnyomással. Az Oral-B elektromos fogkefék akár 100%-kal több lepedéket távolítanak el, mint az Oral-B manuális fogkefék. Váltson Oral-B elektromos fogkefére, és tapasztalja meg a különbséget!
*az Oral-B manuális fogkeféhez képest
Hogyan vélekednek mások az Oral-B Geniusról?
TALÁLJA MEG SAJÁT ORAL-B ELEKTROMOS FOGKEFÉJÉT!
Ne várjon tovább!
Fedezze fel az Ön számára legideálisabb Oral-B fogkefét!
Változtassa személyre
szabott élménnyé a fogmosást!
Az Ön egyéni szájápolási szükségleteihez igazítva az Oral-B a cserélhető fogkefefejek egész sorát kínálja. Minden Oral-B fogkefefej kimagasló eredményt* nyújt a szájápolás terén, tervezésüket fogászati eszközök ihlették és klinikailag teszteltek. Az Oral-B fogkefefejek bármelyik Oral-B elektromos fogkefével kompatibilisek.**
NEM SIKERÜLT MEGGYŐZNÜNK?
A Cochrane Collaboration nevű nonprofit szervezet által 2014-ben végzett felmérés szerint, (melyben az elektromos és a manuális fogmosás hatékonyságát hasonlították össze), az elektromos fogkefék- mint például egy Oral-B rezgő-forgó elektromos fogkefe- mind rövid, mind pedig hosszútávon hatékonyabban csökkentették a lepedéket és a fogínygyulladást, mint az Oral-B manuális fogkefék.