Mit tud az Oral-B alkalmazás?

AZ ORAL-B GENIUS ÉSAZ ORAL-B ALKALMAZÁS
Intelligens fogkefe, amely annyira okos, hogy már GENIUS. 
A Bluetooth-technológia segítségével a fogkefe csatlakozik az Oral-B alkalmazáshoz, így hatékonnyá varázsolja fogmosási szokásainkat.
Pozíció észlelő technológia
Az emberek 80%-a a szájüreg legalább egy kvadránsát rövidebb ideig mossa, mint ahogyan szükséges lenne.                          

A 4.1-es Oral-B alkalmazással összehangolva az Oral-B GENIUS pozíció észlelő technológiája nyomon követi a fogmosás aktuális helyzetét, és jelzéseivel segítséget nyújt ahhoz, hogy Ön a szájüreg minden körnegyedét egyenletesen és egyformán* tudja tisztítani.

* a P&G Motion Tracking Study adatai alapján
A megfelelő fogmosási szokások kialakítása nagy jelentőséggel bír.
Amikor az Oral-B alkalmazás csatlakozik az Oral-B Bluetooth-kompatibilis fogkeféhez, gondoskodik a kiváló eredményekről, így kevesebb kellemetlen percben lesz részünk a fogorvosi székben. Kutatások azt bizonyítják, hogy a manuális fogkefét használók átlagosan kevesebb, mint 60 másodpercig mossák a fogukat. Az alkalmazás adatai azt jelzik, hogy a kapcsolat ideje alatt az átlagos fogmosási idő 2 perc 27 másodperc*, ami meghaladja a fogorvosok által javasolt fogmosásonkénti kétperces időtartamot.

Ráadásul, a manuális fogkefét használók kétszer nagyobb erőt fejtenek ki fogmosás közben, ami jóval meghaladja az optimális mértéket. Az Oral-B irányítórendszerének segítségével a „durva fogmosók” 93%-a csökkentette a fogmosás közben kifejtett nyomóerőt. Így a túlzottan erős fogmosás ideje 88%-kal csökkent.*
* a Google Analytics 2015 adatai alapján
Az Oral-B FunZone mosolyt csal az arcodra
Az Oral-B applikáció új FunZone funkciója szórakoztató formában segít elsajátítani a fogorvosod által javasolt fogmosási technikát, és szuper fénykép filterekkel díjazza az ügyességed, kedvenc közösségi oldaladhoz hasonlóan!
Adott szájhigiéniai problémák kezelése, illetve új célok meghatározása
Hívhatjuk akár kezelésnek, vagy „a szebb fogak felé vezető útnak” is. A Genius készüléket beprogramozhatjuk a lepedék eltávolítására, fogfehérítésre, az íny egészségének megőrzésére és a fogszabályzóval kapcsolatos átfogó higiéniai ápolásra is.
Miért épp az Oral-B Genius?
Ismerje meg az Oral-B Genius 9000 funkcióit és előnyeit, melyek segítségével fogorvosa ajánlásainak megfelelően végezheti a fogmosást!
Hogyan használjuk az Oral-B Genius fogkefét és az alkalmazást?
Útmutatónk segítségével ismerje meg az Oral-B alkalmazás és a pozícióészlelő használatát!
Fogorvosa is beprogramozhat Önnek egy személyre szabott, mindennapos fogmosási rutint.
Hiszen ki ismerhetné jobban a fogait, mint saját fogorvosa? Ő biztosan tudja például, hogy mely területeken van szükség a nagyobb odafigyelésre. Jól ismeri fogait, így meg tudja határozni a napi fogmosási szokásokat, beállíthatja a különböző tisztítási módokat és időtartamokat, így egészen biztosan az Ön számára legmegfelelőbb fogmosási rutint végezheti nap mint nap.
Ingyenesen letölthető iOS és Android készülékekre egyaránt.
Ha szeretné megismerni az Oral-B SmartSeries fogkefével kapcsolatos további részleteket, valamint szívesen összehasonlítaná azt más Oral-B termékekkel, látogasson el a termék weboldalára!
A Bluetooth® szóvédjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában lévő, bejegyzett márkanevek, és ezen védjegyeknek az Oral-B által történő bármely használata licenchez kötött. Bármely más védjegy és márkanév az adott tulajdonos tulajdonjogát képzik.