Mit tud az Oral-B alkalmazás?

AZ ORAL-B GENIUS ÉSAZ ORAL-B ALKALMAZÁS
Intelligens fogkefe, amely annyira okos, hogy már GENIUS. 
A Bluetooth-technológia segítségével a fogkefe csatlakozik az Oral-B alkalmazáshoz, így hatékonnyá varázsolja fogmosási szokásainkat.
Pozíció észlelő technológia
Az emberek 80%-a a szájüreg legalább egy kvadránsát rövidebb ideig mossa, mint ahogyan szükséges lenne.                          

A 4.1-es Oral-B alkalmazással összehangolva az Oral-B GENIUS pozíció észlelő technológiája nyomon követi a fogmosás aktuális helyzetét, és jelzéseivel segítséget nyújt ahhoz, hogy Ön a szájüreg minden körnegyedét egyenletesen és egyformán* tudja tisztítani.

* a P&G Motion Tracking Study adatai alapján
A megfelelő fogmosási szokások kialakítása nagy jelentőséggel bír.
Amikor az Oral-B alkalmazás csatlakozik az Oral-B Bluetooth-kompatibilis fogkeféhez, gondoskodik a kiváló eredményekről, így kevesebb kellemetlen percben lesz részünk a fogorvosi székben. Kutatások azt bizonyítják, hogy a manuális fogkefét használók átlagosan kevesebb, mint 60 másodpercig mossák a fogukat. Az alkalmazás adatai azt jelzik, hogy a kapcsolat ideje alatt az átlagos fogmosási idő 2 perc 27 másodperc*, ami meghaladja a fogorvosok által javasolt fogmosásonkénti kétperces időtartamot.

Ráadásul, a manuális fogkefét használók kétszer nagyobb erőt fejtenek ki fogmosás közben, ami jóval meghaladja az optimális mértéket. Az Oral-B irányítórendszerének segítségével a „durva fogmosók” 93%-a csökkentette a fogmosás közben kifejtett nyomóerőt. Így a túlzottan erős fogmosás ideje 88%-kal csökkent.*
* a Google Analytics 2015 adatai alapján
Tegye próbára a fogmosást!
A fogmosó program segítségével a megfelelően és alaposan végzett fogmosásért pontokat szerezhet, ezeket nyomon is követheti, így javíthat saját fogmosási szokásain. A program mindemellett ösztönzőleg hat a szájápolás tökéletesítésére tett erőfeszítésekben.
Adott szájhigiéniai problémák kezelése, illetve új célok meghatározása
Hívhatjuk akár kezelésnek, vagy „a szebb fogak felé vezető útnak” is. A Genius készüléket beprogramozhatjuk a lepedék eltávolítására, fogfehérítésre, az íny egészségének megőrzésére és a fogszabályzóval kapcsolatos átfogó higiéniai ápolásra is.
Miért épp az Oral-B Genius?
Ismerje meg az Oral-B Genius 9000 funkcióit és előnyeit, melyek segítségével fogorvosa ajánlásainak megfelelően végezheti a fogmosást!
Hogyan használjuk az Oral-B Genius fogkefét és az alkalmazást?
Útmutatónk segítségével ismerje meg az Oral-B alkalmazás és a pozícióészlelő használatát!
Fogorvosa is beprogramozhat Önnek egy személyre szabott, mindennapos fogmosási rutint.
Hiszen ki ismerhetné jobban a fogait, mint saját fogorvosa? Ő biztosan tudja például, hogy mely területeken van szükség a nagyobb odafigyelésre. Jól ismeri fogait, így meg tudja határozni a napi fogmosási szokásokat, beállíthatja a különböző tisztítási módokat és időtartamokat, így egészen biztosan az Ön számára legmegfelelőbb fogmosási rutint végezheti nap mint nap.
Ingyenesen letölthető iOS és Android készülékekre egyaránt.
Ha szeretné megismerni az Oral-B SmartSeries fogkefével kapcsolatos további részleteket, valamint szívesen összehasonlítaná azt más Oral-B termékekkel, látogasson el a termék weboldalára!
A Bluetooth® szóvédjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában lévő, bejegyzett márkanevek, és ezen védjegyeknek az Oral-B által történő bármely használata licenchez kötött. Bármely más védjegy és márkanév az adott tulajdonos tulajdonjogát képzik.