Image - Article Hero - Our Ambition

Ambíciónk:

Egészséges szájápolási szokások mindenkinek.
Az egészséges szájápolási szokások többet jelentenek a jó fogaknál. Kulcsfontosságú a jólét szempontjából, és hatással van az életminőségre, az önbecsülésre, valamint a beszéd-, mosoly-, szaglás-, ízlelési és rágási képességre. Víziónk egyszerű: az egészséges szájápolási szokások előmozdítása az emberek egészségének megváltoztatása érdekében, miközben csökkentjük a bolygónkra gyakorolt hatásunkat. Célul tűztük ki, hogy 2030-ra 2 milliárd embernek nyújtunk képzést és tesszük lehetővé egészséges szájápolási szokások elsajátítását, eközben pedig felelős fogyasztásra ösztönözzük őket.
MEGOSZTÁS
KATTINTSON AZ EGYES RÉSZEKHEZ TÖRTÉNŐ UGRÁSHOZ

Az együttműködés, az elkötelezettség és a folyamatos fejlesztés ereje révén a fogászati szakemberekkel, kiskereskedőkkel, beszállítókkal, kutatási szervezetekkel és harmadik felekkel együttműködve biztosítjuk, hogy az emberek és a bolygó ma és az elkövetkező generációk idején egyaránt jólétben éljen.

Megközelítésünk célja az egészséges szájápolási szokások ösztönzése az oktatás, a fogászati termékekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása, valamint az innováció révén, amely megkönnyíti és élvezetessé teszi az egészséges szokások átvételét.

Vessünk egy pillantást arra, mennyire jól haladunk az úton.

Világszerte együttműködünk a fogászati szakemberekkel. A COVID-19 világjárvány idején, amikor az emberek nem tudtak fogorvoshoz menni, felvilágosító cikkekkel, videókkal és élő közvetítésekkel segítettük a szájhigiénia védelmét.

Világszerte együttműködünk a fogászati szakemberekkel. A COVID-19 világjárvány idején, amikor az emberek nem tudtak fogorvoshoz menni, felvilágosító cikkekkel, videókkal és élő közvetítésekkel segítettük a szájhigiénia védelmét.

Észak-Amerikában az Oral-B a Dental Lifeline Networkkel való partnerségen keresztül 1 millió dollár értékben adományozott termékeket, és fogászati ellátást biztosított a nagy kockázatú egyének számára. Kínában több mint 2,7 millió dollár értékben adományoztunk Crest Sonic Power fogkeféket az emberek szájhigiéniájának javítása érdekében.

Szenvedélyesen szeretünk olyan termékeket fejleszteni, amelyek elősegítik az emberek és a bolygó egészséges szokásait, kezdve a felnőtteknek fogászati tanácsadást nyújtó alkalmazásokkal és az ingyenesDisney Magic Timer termékekig és csomagolásokig.Clickézi fogkefénk segít a műanyaghulladék 60%-os csökkentésében, és 2021-ben elkezdünk áttérni az újrahasznosítható fogkrémes tubusokra.

Elkötelezettségeik

Hiszünk abban, hogy a világ jobb hely lesz, ha az emberek egészségesebbek, a környezet jól védett, és az életminőség mindenki számára javul. Ezért kötelezzük el magunkat amellett, hogy a mind az emberek, mind a bolygó szempontjából egészséges szokásokra inspiráljunk.

Egészséges szokásokat az embereknek
Cél
2030-ig 2 milliárd ember megtanítása és képessé tétele az egészséges szájápolási szokások elsajátítására.

Javítani kell a kiváló szájápolási eszközökhöz és megoldásokhoz való hozzáférést, hogy már gyermekkorban kialakuljanak a jobb szájegészségügyi szokások.

Cél
Lehetővé tenni a fogyasztók számára, hogy könnyen hozzáférjenek összetevőinkhez és biztonsági elveinkhez.

Továbbra is biztonságos termékeket gyártunk, átláthatóság mellett.

Egészséges szokásokat a bolygónak
Cél
2030-ra csomagolóanyagaink 100%-ban újrahasznosíthatóvá tétele

A környezeti életciklusra gyakorolt hatásunk minimalizálása, ösztönözve és lehetővé téve a felelős fogyasztási szokásokat

Cél
2030-ig 50%-kal csökkentsük az üvegházhatású gázok abszolút kibocsátását az összes tevékenységünk során
  • Világszerte 100%-ban megújuló villamos energiát fogunk vásárolni, és csökkentjük környezeti lábnyomunkat, körforgásos megoldásokra törekedve.

  • A P&G Oral Care összes gyártóüzemében nullára csökkentjük a hulladék keletkezését.

  • 2030-ra 35%-kal fogjuk javítani vízhatékonyságunkat.

Cél
Beszállítóinkkal együttműködve megerősítjük a növényi, állati és ásványi eredetű főbb anyagok 2030-ig történő felelősségteljes beszerzését.

Átlátható és felelős beszerzés biztosítása.