Oral-B elektromos fogkefe használata - Mit jelent a piros fényjelzés?

Az Ön elektromos Oral-B fogkeféjén felvillanó piros fény az alábbi három dolog egyikét jelentheti:

Számos elektromos fogkefénk (a PRO 2000 és a magasabb számmal jelzett modellek) vizuálisan jelző nyomásérzékelővel rendelkezik. Javasoljuk, hogy a fogkefét csak enyhén nyomja a fogakra, és hagyja, hogy a fogkefe Ön helyett végezze el a munkát!

Folyamatosan világít a nyomásérzékelő fénye? Néha egy kis fogkrém ragadhat a kefefejhez csatlakozó fémcsap köré, ami miatt a nyomásérzékelő beragadhat. Ennek megoldására legalább tíz másodpercig öblítse át a fémcsapot meleg vízben. Annak elkerülése érdekében, hogy ez a jövőben újra előforduljon, minden használat után vegye le a cserélhető fejet, alaposan öblítse le mindkét részt külön-külön, majd mielőtt a következő használatig elrakja, szárítsa meg azokat!

Ha a piros fény a markolat alsó részéhez közelebb esik, az az akkumulátor töltöttségét jelezheti (PRO 1000 és a magasabb számmal jelzett modellek). Ez akkor kezd el világítani, amikor a fogkefe töltésre szorul, és az akkumulátorban már csak 1 vagy 2 fogmosásra elegendő energia maradt. Ilyenkor célszerű megkezdeni a töltési folyamatot.

Az alacsony töltést jelző fény a frissen feltöltött fogkefén is, vagy folyamatosan világít? Nézzen utána a kérdésnek, mert úgy tűnik, hogy a fogkefe nem töltődik megfelelően.

Végül pedig új, Genius fogkeféink egy személyre szabható Smart Ring gyűrűt tartalmaznak, amellyel nyomon követhető a fogkefe pozíciója az Oral-B alkalmazáson. Az alkalmazás segítségével beállíthatja a SmartRing gyűrű színét, amelyhez több lehetőség közül is választhat.

Amennyiben a felsorolt javaslatok egyike sem segített, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! További információk birtokában (a piros fényt illetően) valószínű, hogy tudunk Önnek segíteni. A "Válasz hozzáadása" gombra kattintva üzenetet hagyhat. Emellett felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben a weboldalunkon, vagy felhívhat minket a 1-800-566-7252 telefonszámon.