Gyerekek használhatnak Oral-B elektromos fogkefét?

Igen, a gyermekek a 3 éves koruk elérése után bármilyen elektromos fogkefét használhatnak a termékválasztékunkból (a felnőtt változatokat is beleértve). A 3 év alatti gyermekek nem használhatnak elektromos fogkefét, mivel a fogíny fejlődése még nem fejeződött be, és a kisgyermekek fogai érzékenyek. Ha a gyermek olyan életkorba ér, amikor már használhat elektromos fogkefét, azt javasoljuk, hogy kifejezetten gyermekek számára készült modellt válasszon. Ezeknek a fogkeféknek a feje kisebb, mint a hagyományos fogkefefejek, és könnyedén befér a kicsik szájába. Emellett színes és vidám dizájnnal érkeznek, hogy a gyermekeket lelkesen mossanak fogat.

Számos gyermekeknek szánt termékünk tartalmaz életkorra vonatkozó nyilatkozatot. Ez lehet a termék kialakítása vagy a terméken szereplő karakter, amely egy adott korcsoportnak megfelelő. Kérjük, mindig tartsa be a csomagoláson található életkori irányelveket.

Melyik fogkefefejet használja gyermekem, ha fogszabályzót hord? Minden elektromos fogkefefejünk biztonságosan használható fogszabályzó mellett. A Precision Clean kiváló választás, mivel a felső és az alsó részén hosszabb sörték találhatók, amelyek körbeölelik a brackettel ellátott fogakat, és a nehezen hozzáférhető területeket is elérik. Ha gyermeke a gyengédebb fogtisztítást szereti, próbálja ki a Sensitive Clean fogkefefejet.