Hogyan ellenőrizhetem, hogy milyen Oral-B elektromos fogkefém van?

Jó, ha tudja, hogy milyen Oral-B elektromos fogkefe modellel rendelkezik. Ennek ismeretében meg tudja határozni a fogkeféjéhez való alkatrészeket és tartozékokat. A markolaton két szám található, amely fontos: a típusszám és a gyártási kód.

Típusszám Ez mutatja, hogy Ön melyik elektromos fogkefe modellel rendelkezik. Ez egy 4 jegyű szám, amely a fogkefe alján található, és az alábbi piros nyilak mutatják. A típusszámnak a fogkefe használati útmutatójában is szerepelnie kell.

Gyártási kód Erre akkor lehet szükség, ha a fogkefével kapcsolatos kérdéseivel az Oral-B-hez fordul. A formátum a modelltől függően változik; lentebb a kék nyilak az adott fogkefék gyártási kódjait mutatják.

A fogkefe csomagolásán vagy dobozán is lehet feltüntetve típusszám. Ha ott „Type 3757” szerepel, akkor ez a töltő típusszáma, nem a fogkeféé. Az ellenőrzéshez a töltő típusszámát megtalálja a töltő alján.

A fogkefe típusszámára a következőkhöz lehet szüksége:

  • a fogkeféhez való alkatrészek vagy tartozékok keresése, vagy
  • az adott modellhez tartozó felhasználói kézikönyv letöltése.

Keresse fel szervizünk weboldalát. Ha belépett a weboldalra, válassza az „I need to find replacement parts and accessories” (Cserealkatrészeket és tartozékokat keresek) vagy az „I need to find and download/print user instruction/manual” (Felhasználói útmutatót/kézikönyvet keresek letöltéshez/nyomtatáshoz) lehetőséget. Egyszerűen írja be fogkeféje típusszámát.