Hogyan tudom eltávolítani az Oral-B fogkefefejet, ha rászorult a fogkefére?

A beragadt fogkefefej eltávolításához próbálja meg legalább tíz másodpercre meleg folyóvíz alá tartani a fogkefe felső részét. Ezután nézze meg, hogy le tudja-e húzni. Lehet, hogy erőteljesebben kell húzni, de le kell jönnie.

Néha a fogkrém felhalmozódhat a fogkefefej alatt, és megszilárdulva elég szorosan odaköt. Még a fogkefefej belsejének egy részét is letörheti, amikor Ön megpróbálja azt eltávolítani, és egy darab ott marad a fémtengelyen. Ennek megelőzése érdekében javasoljuk a kézikönyvben ismertetett tisztítási és karbantartási eljárást: 1. Minden fogmosás után vegye le a fogkefefejet, és alaposan öblítse le a fogkefefejet és a markolatot folyó víz alatt. 2. Törölje szárazra a fogkefefejet és a markolatot egy törölközővel vagy kendővel, mielőtt visszahelyezné a fogkefefejet a markolatra, és eltenné a fogkefét a következő használatig.

Ezzel megelőzhető a fogkrémlerakódás.

Miután eltávolította a fogkefefejet, ellenőrizze, hogy nincs-e valamilyen anyag ráragadva a fémtengelyre. Ha igen, alkalmazza ugyanazt az eljárást: tartsa meleg folyóvíz alá legalább 10 másodpercig, majd húzza le.