Honnan tudom, hogy Oral-B Vitality fogkefém töltődik-e?

Az Oral-B Vitality fogkefe töltődését úgy ellenőrizheti, ha a fogkefét 30 perc elteltével leveszi a töltőről, majd bekapcsolja. Ha bekapcsol, akkor tudhatja, hogy töltődik. Kapcsolja újra ki, és hagyja a töltőn teljes 16 órán át, amire a teljes feltöltődéshez szüksége van.

Ezeknél a fogkeféknél fontos tudni, hogy ki kell kapcsolni ahhoz, hogy feltöltődjenek. Mivel nincs jelzőlámpa, amely ezt jelezné, és ugyanaz a gomb szolgál a be-/kikapcsolásra, ez nem mindig egyértelmű. Ha fogmosás közben a fogkefe lemerül/leáll, kérjük, mindenképpen kapcsolja ki a be-/kikapcsoló gomb megnyomásával. Bár energia nincs már benne, ha nem nyomja meg a gombot, a fogkefe „bekapcsolva” marad, és nem fog tölteni, amikor a töltőállomásra helyezi.

Ha 30 perc elteltével ellenőrzés céljából felveszi a fogkefét, megnyomja a be-/kikapcsoló gombot, és semmi sem történik, akkor valószínűleg „bekapcsolt” helyzetben volt a töltőn, és ezért nem töltődött. Ne nyomja meg újra a gombot, helyezze vissza a fogkefét a töltőre, majd próbálja meg újra 30 perc múlva.