Milyen okostelefonokon használható az Oral-B app és hogyan?

Oral-B Vitality fogkefénk nem rendelkezik töltésjelzővel, ezért nem állapítható meg, hogy mikor töltődik. Ezeknél a készülékeknél a töltés ellenőrzésének legjobb módja az, ha a fogkefét 30 perc elteltével leveszi a töltőről és bekapcsolja. Ha működni kezd, tudható, hogy a készülék töltődik. Ezután kikapcsolhatja, majd hagyja a töltőn 16 órát át, mert ennyi időre van szükség a teljes feltöltöttség eléréshez.

Ezeknél a fogkeféknél fontos tudni, hogy a töltéshez ki kell őket kapcsolni! Mivel nincsen rajtuk töltésjelző fény és csak egy ki-/bekapcsoló gombbal rendelkeznek, nehéz megállapítani, hogy töltődnek-e. Ha fogmosás közben a fogkeféje bármikor is lemerül, mindenképpen nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot a kikapcsoláshoz, mert ugyan a készülékben nincsen áram, de továbbra is be van kapcsolva, ami miatt nem fog feltöltődni, ha a töltőjére állítja.

Ha a fogkeféje nem indul el, amikor a feltöltöttség ellenőrzéséhez leveszi a töltőről, valószínűleg bekapcsolva maradt, de a legjobb az, ha a ki-/bekapcsológomb megnyomása nélkül teszi vissza a töltőre, ahol hagyja további 30 percig, majd próbálja ki újra. Ha még ezután sem működik, valamilyen probléma történhetett, ezért vegye fel velünk újra a kapcsolatot, hogy a jelenség okát kivizsgálhassuk.

Az Oral-B fogkeféink Vitality termékcsaládja a legegyszerűbb készülékeket foglalja magában, melyek a legkevesebb funkciót kínálják azon vásárlóink számára, akiknek csak egy alapkészülékre van szükségük. Mindenki számára van készülékünk! Szerencsére azon vásárlóink, akik töltésjelző fénnyel rendelkező készüléket keresnek, több ilyen fogkefét is találnak a termékválasztékunkban.