Milyen Oral-B fogkrém ajánlott gyermekek számára?

Az Oral-B fogkrémek a baba, a tipegő és a kisgyermek kor (3+) minden életszakaszát lefedik a gyermekkor (6+) teljes szakaszában.

Baba fogkrém Az Oral-B Baby 0-2 Years Micimackó (Winnie the Pooh) fogkrémet kifejezetten 0-2 éves babák és tipegők számára terveztük. Úgy alakítottuk ki, hogy gyengéden tisztítsa a növekvő tejfogakat és az érzékeny fogínyt. Ráadásul a babák imádni fogják a cukormentes, gyümölcsös ízt.

Tipegők és kisgyermekek 3 éves vagy idősebb gyermekek számára az Oral-B Kids 3+ Verdák (Cars) vagy Jégvarázs (Frozen) fogkrémet ajánljuk. Mindkettő cukormentes és a gyermek korának megfelelő mennyiségű fluoridot tartalmaz, amely segít megvédeni a fogakat a mindennap fogyasztott élelmiszerekben található cukroktól. 3 különleges ízben kapható: buborékmenta, kék jég és enyhe menta. Ezen kívül a gyermekek kedvenc Disney-figurái, a Jégvarázs hercegnők vagy a Verdák szerepelnek rajta

Gyermekek
A 6 éves és idősebb gyermekek számára a legjobb az Oral-B Junior 6+ fogkrém. Fogorvosok bevonásával fejlesztettük ki, hogy segítsen megelőzni a fogszuvasodást azáltal, hogy védi a fogakat a mindennap fogyasztott cukrokból származó savaktól. A gyermek korának megfelelő mennyiségű fluoridot tartalmaz, amely segít megóvni a fogzománcot, és enyhe menta ízben kapható, a nagyobb gyermekek ízlésének megfelelően.