Oral-B elektromos fogkefe működése - Nem működik a ki/be kapcsoló gomb

Az Oral-B Vitality (típus: 3709), az Oral-B PRO 500 (típusa szintén 3709), az Oral-B PRO 1000 (típus: 3756, de a csak egy üzemmódot kínáló modell) termékek esetében és az összes „üzemmód” gombbal rendelkező Oral-B fogkeféknél, az on/off (ki-be kapcsoló gomb) egyszeri megnyomása bekapcsolja, a gomb ismételt megnyomása pedig kikapcsolja a készüléket.

Az „üzemmód” gombbal nem rendelkező összes többi fogkefénknél az on/off (ki-be kapcsoló gomb) ismételt megnyomása az első bekapcsolását követően egymás után elindítja a különböző fogmosási üzemmódokat, és a fogkefét a gomb lenyomva tartásával lehet kikapcsolni.

Előfordulhat, hogy fogkrém ragad a ki-be kapcsoló gombba, és emiatt az nem működik megfelelően, vagy nehéz lenyomni. Ebben az esetben javasolt a fogkefét meleg vízzel legalább tíz másodpercig alaposan megmosni, mert így a fogkrémmaradványok eltávolíthatók. Annak elkerülése érdekében, hogy ez a jövőben újra előforduljon, javasoljuk, hogy minden használat után tisztítsa meg a fogkefe markolatát és cserélhető fejét! Ehhez vegye le a fogkefefejet, öblítse le mindkét részt külön-külön, szárítsa meg őket egy törülközővel vagy törlőronggyal, majd tegye vissza a fogkefefejet.

Ha ez nem nyújt megoldást és a rendelkezésére áll a fogkefe vásárlását igazoló (két évnél nem régebbi) számla, a termék javítása érdekében Ön érvényesítheti az Oral-B kétéves garanciáját. Ehhez használhatja az online szervizt. Itt meg tudja adni az adatait és a fogkefe jellemzőit, hogy a javítását előjegyeztesse. Ön kapni fog egy ingyenes és előre megcímzett fuvarlevelet, valamint egy küldeményazonosító számot, amellyel nyomon követheti a szervizelést.

Ha nem találja a számlát, de a fogkefét kevesebb, mint 2 éve használja, elképzelhető, hogy így is tudunk segíteni. Keressen fel bennünket a weboldalunkon keresztül, hívja a 1-800-566-7252 telefonszámunkat, vagy válaszoljon erre a kérdésre alul a „válasz hozzáadása” mezőre kattintva.

Ha a fogkefét több mint két éve vásárolta, a garancia már érvényét vesztette. Szervizeink egyike azonban így is segíthet Önnek.