MIÉRT AZ ORAL-B FOGKRÉM?

Melyek a legjobb fehérítő fogkrémek?

Melyek a legjobb fehérítő fogkrémek? article banner
MEGOSZTÁS

Ha feltenné a kérdést barátainak, hogy vajon szeretnének-e fehérebb fogakat, szinte egyhangú igen volna a válasz. Ellenben, ha a legjobb fogfehérítő fogkrémről kérdezné őket, akkor legkülönfélébb válaszokat kapná. A mosolygáskor fehéren villanó fogak érdekében nem elég bármilyen „fogfehérítő” fogkrémet vásárolni. Igazság szerint, ha valaki nem tudja hol és milyen szempontok alapján keresse a legjobb fogfehérítő fogkrémet, bizony nincs könnyű helyzetben.

Hogyan fejti ki a hatását a fehérítő fogkrém?

Tudta, hogy az emberek 50%-a először az illető mosolyát figyeli, amikor egy ismeretlennel találkozik? Vajon mely kritériumok alapján azonosítsuk be a piacon föllelhető, legjobb minőségű fehérítő fogkrémet? Nézzünk néhány példát arra, hogyan szűkíthető le a találatok száma a legjobb minőségű fehérítő fogkrém keresése során.

  • Elszíneződések eltávolítása: A felületi elszíneződések eltávolítása, azaz a fogfehérítés fizikai (például szilikáttal) és kémiai beavatkozással (például nátrium-hexametafoszfáttal) történhet. Az eljárások együttes hatása a zománcfelület elszíneződéseinek kiküszöbölését szolgálja, hogy előtűnjön a tisztább, fehérebb felület. Számos fogfehérítő termék kedvező hatása a fent említett két folyamatot veszi alapul. A hatékony fehérítő fogkrémek speciális szilikátszemcséikkel lágyan polírozzák a fogzománcot. Több Oral-B termék kettős szilikáthatást alkalmaz, amelyben a tisztító és a fehérítő szilikátok a fog finom tisztításával és polírozásával együttesen fejtik ki a kimagasló fehérítő hatást.

  • Elszíneződés megelőzése: A fogelszíneződés kémiai megelőzése foszfátok, például pirofoszfát alkalmazásával válik lehetővé (ahogyan az Oral-B 3D White fogkrémnél), és polifoszfát (nátrium-hexametafoszfát) található az Oral-B Pro-Expert fogkrémekben is. Valamennyi fogkő elleni fogkrém és szájöblítő eljárás egyben az elszíneződések ellen is véd, hiszen a fogkő elősegítheti a kívülről érkező elszínező anyagok megtapadását. A különféle fogkő elleni eljárások egyebek mellett pirofoszfátot és polifoszfátot is alkalmaznak.

Az Ön számára megfelelő fogfehérítő fogkrém kiválasztása

A legjobb fogfehérítő fogkrémek nemcsak a ragyogó fogak elérését megcélzó, hanem más egyéb, a szájhigiéniát javító tulajdonságokkal is rendelkeznek. Tehát milyen további szempontokra érdemes figyelni, amikor kiválasztja a legjobb fogfehérítő fogkrémet? Egyes fehérítő fogkrémek az alábbi problémák kialakulásának megelőzését is szolgálják.

  • Antimikrobiális: Az antibakteriális hatású fogkrémek általában ón-fluoridot tartalmaznak, így a fogszuvasodás és a fogérzékenység kialakulásának megakadályozásához is hozzájárulhat.

  • Fogkő elleni védelem: A fogkő elleni készítmények szokásos összetevője a pirofoszfát, amely a fogkő lerakódásának megakadályozását szolgálja. A speciális összetevőjű fogkrémek nátrium-hexametafoszfáttal igyekeznek megelőzni az ínyvonal feletti fogkőképződést és elszíneződést.

Fogérzékenység: Az érzékeny fogak kezelésére szolgáló fogkrémek gyakran alkalmaznak a kellemetlen, nyilalló érzés csillapítását szolgáló összetevőt, például ón-fluoridot. Ha fogérzékenységet tapasztal, a legjobb fogfehérítő fogkrém többféle vegyületet is felhasználhat a hatékony fehérítéshez, miközben különböző szinteken kezeli a fogérzékenységet.

Az Oral-B legjobb fehérítő hatású fogkrémjei

Ha hajlandó picivel többet áldozni a fogaiért, próbálja ki a forradalmi Oral-B , 3D White Brilliance 2 lépéses fogfehérítő fogkrémet, amely ragyogóan fehér mosolyt varázsol az arcára. Ez egy speciális két lépésben alkalmazható eljárás, ahol a kulcsfontosságú összetevők különválasztva, ugyanakkor egymást kiegészítve gondoskodnak az elszíneződések kimagaslóan hatékony eltávolításáról, az egyenletes fehérségről, valamint az elszíneződés elleni kiváló és hosszantartó védelemről. 

  • 1. lépés – mélytisztító fogkrém 

  • 2. lépés - fogfehérítés 

Használja együtt, hogy mosolya akár 99%-ban olyan fehér maradjon, mint egy professzionális polírozással.* 

* napi használat mellett. Az elszíneződések értékelése 4 héttel a fogtisztítás után. 

Eljött a választás pillanata: a fogkrémlista sikeres áttanulmányozása és leszűkítése után melyik az Ön számára megfelelő fogfehérítő fogkrém?