TERMÉKBIZTONSÁG

TERMÉKBIZTONSÁG

1. lépésKételkedés

Mielőtt bármilyen összetevőt használnánk, tudósaink először is kérdéseket tesznek fel. Ha bármilyen kétség merül fel annak biztonságosságával vagy az Ön számára nyújtott előnyeivel kapcsolatban, nem fogjuk használni.

2. lépésMeghatározás

Az összetevő biztonságossági tartományát ugyanazok a tudományos alapokon nyugvó szabványok alapján határozzuk meg, mint a világ nagy szabályozó hatóságai.

3. lépésMegállapítás

A termékben lévő összes összetevőt értékeljük, hogy használatuk biztonságosságáról meggyőződjünk - mind az Ön, mind a környezet számára. Ha ezt nem tudjuk megerősíteni, akkor visszamegyünk a tervezőasztalhoz.

4. lépésGondosság

Utolsó lépésünk soha nem ér véget. Amint egy termék a polcokra kerül, folyamatosan nyomon követjük az egyes összetevőkre vonatkozó új információkat, és együttműködünk az új termékek biztonságossági módszereinek kidolgozásában a szabályozó hatóságokkal és a P&G-n kívüli kutatókkal, hogy biztosak legyünk abban, naprakészek vagyunk.

A legfontosabb: meghallgatjuk Önt, hogy az általunk tervezett termékek megfeleljenek a biztonsági és teljesítménybeli elvárásainak.

Nézze meg, hogyan állítanak össze kutatóink biztonságos termékeket az Ön számára.

4 lépéses eljárásunk

A biztonság minden tevékenységünk középpontjában áll. Az új termékek bevezetése előtt nem elégszünk meg azzal, hogy megfeleljünk a rendelkezéseknek annak érdekében, hogy minden egyes összetevő biztonságossága egy tudományos alapokon nyugvó négylépéses folyamaton megy keresztül. Ugyanazt az eljárást alkalmazzuk, mint a világ szabályozó hatóságai, például az amerikai FDA, az EPA, az EU, a WHO és mások.

Nézze meg, hogyan állítanak össze kutatóink
biztonságos termékeket az Ön számára.