Fogápolás: egészséges fogíny

Megjelenítése termék

Elektromos fogkefék

 • Oral-B Genius 9000

  AZ ORAL-B MINDEN EDDIGINÉL HATÉKONYABB FOGKEFÉJE POZÍCIÓ ÉSZLELŐVEL.

  A Bluetooth-technológiával rendelkező Oral-B GENIUS 9000 intelligens fogmosási rendszer segít Önnek, a fogorvos javaslatai alapján végezni a fogmosá

  Okostelefonjához és az Oral-B alkalmazáshoz csatlakozva, az arcfelismerés segítségével a GENIUS 9000 zónáról zónára útmutatást nyújt fogmosás közben.

 • Oral-B Genius 8000

  AZ ORAL-B MINDEN EDDIGINÉL HATÉKONYABB FOGKEFÉJE POZÍCIÓ ÉSZLELŐVEL.

  A Bluetooth-technológiával rendelkező Oral-B GENIUS 8000 intelligens fogmosási rendszer segít Önnek, a fogorvos javaslatai alapján végezni a fogmosást.

  Okostelefonjához és az Oral-B alkalmazáshoz csatlakozva, az arcfelismerés segítségével a GENIUS 8000 zónáról zónára útmutatást nyújt fogmosás közben.

 • Oral-B Black 7000 CrossAction Smart Series tölthető elektromos fogkefe Bluetooth csatlakozással Braun vezérléssel

  Az Oral-B White 7000 SmartSeries elektromos fogkefe a világon a maga nemében az első olyan elektromos fogkefe, amely Bluetooth csatlakozással kommunikál a fogkefe és az okostelefon között. A Bluetooth kommunikáció lehetővé teszi a fogkefe számára az okostelefonnal történő csatlakozást, és valós idejű visszajelzést küld használója fogmosási szokásairól. A Cross Action professzionális fogorvosi eszközök ihlette fogkefefeje a 16 fokban megdöntött sörtéivel minden egyes fogat körbeölel és 3D oszcilláló, forgó és pulzáló mozgásával egyrészt fellazítja, másrészt akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a manuális Oral-B fogkefék. Nyomásérzékelője fényfelvillanással jelzi a túl erős nyomással végzett fogmosást, megakadályozva ezzel a káros hatású dörzsölést. Hatféle fogmosási üzemmódban működtethető: Mindennapos Fogmosási, Fogínyápoló, Érzékeny, Fogfehérítő, Mélytisztító- és Nyelvtisztító üzemmódokban. A markolatba épített időzítő segít a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában. A csomag egy bónusz tölthető elektromos fogkefemarkolatot is tartalmaz. Mindezt az Oral-B hozta el Önnek, melyet világszerte a fogorvosok maguk is előszeretettel használnak.

  A Kaliforniában 1950-ben történt megalapítása óta az Oral-B világszerte kiváló szájápolási termékeket kínál a fogyasztók, fogorvosok és kereskedők számára. A tengeren túl a német eredetű Braun GmbH, amely később a tölthető elektromos fogkefék gyártása céljából az Oral-B-vel írt alá együttműködési megállapodást, több mint 80 éve gyárt kisméretű, modern elektromos készülékeket

 • Oral-B White 6000 CrossAction Smart Series tölthető elektromos fogkefe Bluetooth csatlakozással Braun vezérléssel

  Az Oral-B PRO 6000 elektromos fogkefe klinikailag bizonyítottan kimagasló fogmosást tesz lehetővé, az Oral-B manuális fogkefékhez képest. A Cross Action professzionális fogorvosi eszközök ihlette fogkefefeje a 16 fokban megdöntött sörtéivel minden egyes fogat körbeölel és 3D oszcilláló, forgó és pulzáló mozgásával fellazítja és akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a manuális Oral-B fogkefék. Nyomásérzékelője fényfelvillanással jelzi a túl erős nyomással végzett fogmosást, megakadályozva ezzel a káros hatású dörzsölést. Kétféle, mindennapos fogmosási és  fogínyápoló üzemmóddal rendelkezik. A markolatba épített időzítő segít a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában. Mindezt az Oral-B hozta el Önnek, melyet világszerte a fogorvosok maguk is előszeretettel használnak.

  A Kaliforniában 1950-ben történt megalapítása óta az Oral-B világszerte kiváló szájápolási termékeket kínál a fogyasztók, fogorvosok és kereskedők számára. A tengeren túl a német eredetű Braun GmbH, amely később a tölthető elektromos fogkefék gyártása céljából az Oral-B-vel írt alá együttműködési megállapodást, több mint 80 éve gyárt kisméretű, modern elektromos készülékeket.

  • Oral-B PRO 4000 CrossAction tölthető elektromos fogkefe Braun vezérléssel

   Fedezze fel a szájápolás magasabb szintjét, melyet a világvezető fogkefemárka, az Oral-B hozott el Önnek! Az Oral-B PRO 4000 CrossAction elektromos fogkefe precízen megdöntött CrossAction® sörtéjű fejjel rendelkezik, amely több lepedék hatékony fellazítására és eltávolítására képes, mint az Oral-B manuális fogkefék. Nem hagynak mást maguk után, csak lenyűgözően tiszta fogakat! Válassza Ön is az Oral-B-t, a fogorvosok által világszerte elsőként használt fogkefemárkát!
   www.oralb.com

   A Kaliforniában 1950-ben történt megalapítása óta az Oral-B világszerte kiváló szájápolási termékeket kínál a fogyasztók, fogorvosok és kereskedők számára. A tengeren túl a német eredetű Braun GmbH, amely később a tölthető elektromos fogkefék gyártása céljából az Oral-B-vel írt alá együttműködési megállapodást, több mint 80 éve gyárt kisméretű, modern elektromos készülékeket.

  • Oral-B PRO 3000 CrossAction tölthető elektromos fogkefe Braun vezérléssel

   A termék legfontosabb tulajdonságai:

   • 3-féle fogmosási üzemmód: napi tisztító-, fehérítő és (sensitive) érzékeny üzemmódok 
   • Eltávolítja a felületi elszíneződéseket
   • Kiváló tisztítóhatás
   • Természetesen fehér fogakat eredményez

   Termékleírás:

   A foglepedék eltávolításának érdekében percenkénti 40.000 rezgő- és 8.800 körkörös mozgást végez. 3-féle fogmosási üzemmód: Napi tisztító-, Sensitive (érzékeny) és polírozó üzemmódok , valamint beépített időmérő. 

   Főbb jellemzők: 

   1. Technológia:
   Az Oral-B Professional Care 3000 a természetesen fehér fogak és az egészséges fogíny érdekében kiváló tisztítóhatást nyújt. 
   2. Lepedékeltávolítás:
   Termékleírás:
   A foglepedék eltávolításának érdekében percenkénti 40,000 rezgő- és 8,800 körkörös mozgást végez. 3-féle fogmosási üzemmód: Napi tisztító-, Sensitive (érzékeny) és polírozó üzemmódok.
   3. 2-perces időmérő:
   A markolatba beépített 2-perces időmérő segít a két perces fogmosási idő betartásában.
   4. Fogkefefejek:

   Minden Oral-B fogkefefejjel kompatibilis (kivétel a Sonic.)

   A doboz tartalma:

   • 1 db Oral-B Professional Care fogkefemarkolat, 
   • 1  Precision Clean fogkefefej, 
   • 1 db 3D White fogkefefej, 
   • 1 db töltőállomás beépített fogkefetartóval.

  Fogkrémek és Szájvizek

  • Blend-a-Med Pro-Expert Clinic Line, Gum Protection, Fogkrém

   A blend-a-med Pro-Expert Clinic Line Gum Protection segítségével leküzdhetők a fogíny-problémák és a fogíny állapota már 4 hét alatt javítható.
   Stannous Complex technológiájának köszönhetően védelmet nyújt a fogorvosok által leggyakrabban ellenőrzött területek mindegyikén.

   Hogyan hat a fogkrém? - A Stannous Complex:
   - lassítja fogzománc gyengülését és fokozza az ásványok beépülését, így hozzájárul a fogszuvasodás megakadályozásához
   - elpusztítja a lepedéket, a fogínyproblémákat és a rossz leheletet okozó baktériomok bizonyos részét
   - a lepedék felhalmozódásának megakadályozása révén hozzájárul a fogínyproblémák és a rossz lehelet elleni küzdelemhez
   - a többi összetevővel együtt gátolja az új elszíneződések kialakulását

   *a fogápolási rutin részét képező 3 hónapos alkalmazás után, a lepedék elleni küzdelemt biztosító összetevőket nem tartalmazó fogkrémmel összehasonlítva.

  Pótfejek

  • Oral-B CrossAction® pótfejek

   Az Oral-B egyik prémium fogkefefejeként a CrossAction precíz dőlésszögben kialakított sörtékkel rendelkezik, amelyek akár 100%-kal több lepedéket távolítanak el, mint az Oral-B manuális fogkefék. Az Oral-B CrossACtion fogkefefej sörtéi olyan mérnöki kialakítással bírnak, amelyet az optimális fogeléréshez terveztek. Különleges sörtéi mélyen a fogak közé hatolva távolítják el a lepedéket és az egész szájüreget tisztábban hagyják maguk után, mint az Oral-B manuális fogkefék. Minden oszcilláló/forgó fogkefemarkolattal használható.

    A Kaliforniában 1950-ben történt megalapítása óta az Oral-B világszerte kiváló szájápolási termékeket kínál a fogyasztók, fogorvosok és kereskedők számára. A tengeren túl a német eredetű Braun GmbH, amely később a tölthető elektromos fogkefék gyártása céljából az Oral-B-vel írt alá együttműködési megállapodást, több mint 80 éve gyárt kisméretű, modern elektromos készülékeket.

  • Oral-B Floss Action pótfejek

   Termékleírás:

   Az Oral-B FlossAction fogkefefej Micropulse sörtékkel rendelkezik, melyek mélyen a fogak közé hatolva kisöprik helyükről a foglepedéket. Az Oral-B Precsion Clean fogkefefejekhez képest magasabb színvonalú tisztítóhatásra képes.

   Minden rezgő/körkörös mozgást végző fogkefére illeszthető.

  Manuális fogkefék

  • Oral-B Complete 5 Way Clean

   Az Oral-B Complete 5-Way Clean korszerű manuális fogkefe segít a tiszta fogak és a felfrissült szájüreg érzetének megvalósításában.  

   • A Complete 5-Way Clean 5 tisztító zónájával kimagasló tisztítóhatást nyújt a szájüreg teljes egészében. 
   • Power Tip sörtéi segítenek a nehezen elérhető területek alapos tisztításában, miközben gyengédek maradnak a fogzománchoz. 
   • Az interdentális sörtesor megtisztítja a fogközöket. 
   • A középen kialakított polírozókehely polírozó hatása révén eltünteti a felületi elszíneződéseket a fehér fogak érdekében. 
   • Fogíny masszírozóval és nyelvtisztítóval rendelkezik. 
   • Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt fogkefemárka. A fogorvosok ajánlása szerint az eredményes fogmosáshoz a fogkefét 3 havonta, vagy akkor kell lecserélni, amikor sörtéi már elöregedtek és megkoptak. 
   • A kimagasló és teljes körű szájápoláshoz használjon együtt Oral-B Complete szájvizet és Whitening fogfehérítő fogkrémet!

   Teljes körű szájápolás
   Az Oral-B Complete 5-Way Clean manuális fogkefét a kimagasló és teljes körű széjépoláshoz tervezték. Power Tip sörtéi segítenek a nehezen elérhető területek alapos tisztításában, az interdentális sörtesor pedig megtisztítja a fogközöket. Fogíny masszírozója gyengéden bánik a fogínnyel a fogmosás közben, nyelvtisztítója pedig eltávolítja a baktériumokat a nyelv felületéről.

  • Oral-B Pro-Expert All In One

   Az Oral-B Pro-Expert All In One kézi fogkefe több részre osztott Power Tip sörtéinek köszönhetően a nehezen hozzáférhető területek tisztítására is képes. Textúrált nyelvtisztítója segítségével eltávolítja a kellemetlen szagot okozó baktériumokat és 16 fokban döntött keresztirányú sörtéivel mélyebben behatol a fogak közé, mint az egyenletes sörtéjű fogkefék. Ergonómikusan kialakított, csúszásmentes markolatának köszönhetően kényelmesen és biztosan tartható a kézben. Klinikai értelemben vett hatását tekintve:

   • A lepedék akár 99%-át is eltávolíthatja a nehezen hozzáférhető területekről.
   • Bizonyított, hogy már néhány hetes használata is jelentősen csökkenti az ínyproblémák kialakulását.
   • Eltávolítja a baktériumokat, így jelentősen csökkenti a rossz leheletet

  • Oral-B Pro-Expert 3D White Luxe Pro-Flex

   A Pro-Flex technológiával forradalmasított Pro-Flex fogkefe két rugalmas, egymástól függetlenül mozgó oldala a fogak és a fogíny alakjához igazodva segít az ívelt részek tisztításában. 

   A sörték és a folteltávolító rész együttesen a felületi elszíneződések akár 90%-át eltávolítják. A ragyogó mosoly érdekében kíméletes polírozóhatással is bír. 

   A nehezen elérhető helyekre is behatoló rugalmas sörtéknek köszönhetően a Pro-Flex új mosolyt varázsol arcára

  • Oral-B 3D White Fresh

   Az Oral-B 3D White Fresh manuális fogkefe, meghosszabbított Power Tip sörtéinek köszönhetően segít a nehezen hozzáférhető területek tisztításában. Különleges kialakítású markolata kényelmes vezethetőséget és irányíthatóságot tesz lehetővé, érdes felületű nyelvtisztítója pedig eltávolítja a szagokért felelős baktériumokat.