A kerek fogkefefej rendkívüli hatékonysággal tisztít

Az Oral-B kerek fogkefefeje hatékonyabban tisztítja a fogakat, mint az Oral-B manuális fogkefék, valamint óvja a fogíny egészségét.

Fehér fogak már az első naptól kezdve

Kíméletes fogfehérítés már az első naptól kezdve: polírozókelyhe a sörtéken tartja a fogkrémet, és a felületi elszíneződések eltávolítását igénylő helyekre juttatja azt.

Óvja a fogínyt

A nyomásszabályzó a SmartRing gyűrű felvillanásával figyelmeztet a túlzott nyomással végzett fogmosásra, miközben lelassítja a fogkefe forgási sebességét.

100%-os lefedettség és pozícióészlelés

Az Oral-B egyetlen pozícióérzékelésre képes fogkeféje, amely követi a fogmosást valamint lefedi a szájüreg egészét az alapos fogmosás érdekében.

Személyre szabott fogmosási élmény

A 12 szín közül kiválasztható SmartRing LED gyűrű, valamint a hatféle fogmosási üzemmód segítségével a fogkefe személyre szabható.

Nincs többé lemerült akkumulátor

Az Oral-B Genius 9000N csúcstechnológiás lítiumion-akkumulátora akár 14 napon át működteti a fogkefét, és tartozéka egy dupla töltőállomással rendelkező utazótok, amely képes egyszerre tölteni a fogkefét és az okostelefont.

Fogorvosok bevonásával tervezték

Az Oral-B fogkefefejek kialakítása tökéletesen illeszkedik a fogakhoz, a lekerekített végű, ultravékony, döntött sörték pedig a kiváló eredmény érdekében hatékonyan tisztítanak a fogközökben és óvják a fogínyt.

A fogorvosok első számú ajánlása*

Az Oral-B fogkeféket fogorvosok bevonásával tervezték, használatát pedig a szájápolási szakértők világszerte első helyen javasolják. Fedezze fel a fogmosás új szintjét az Oral-B segítségével!

* Egy 2014-es, a P&G által a fogorvosok körében rendszeresen megtartott, reprezentatív nemzetközi felmérés alapján

További részletek

Értékelések és vélemények

A bizalom vállalati küldetésünk alappillére; üzleti sikereink függenek tőle. A P&G elkötelezettséget vállalt a vásárlók bizalmának megőrzése mellett azáltal, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeli. Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!

star
star
4.56/5 (140)
96% Ajánlott

Reviews Text

Az Ön lakhelye:
Chavanoz
star
star
10/07/2017

Brosse bien application pas top

La brosse est bien mais j’ai des chagrins pour fils chaque soir, j’ai acheté la brosse à dents car, le dentifrice avengers et des brossettes de rechange starwars et le scan image ne fonctionne sur aucun de mes produits, ni de l’iphone Ni de ma tablette Samsung, si il ne se lave les dents qu’avec Mickey...

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Eredetileg kifüggesztett oralb.fr

Az Ön lakhelye:
Nantes
star
star
09/17/2017

La plus pratique de toutes

Le minuteur décomposé en 2 foix est beaucoup plus pratique que pour les autre modèles ( 1 foix après 2 minutes) et l'automnomie de la batterie, meme après 3 ans d'utilisation est tres surprenante (idéal pour les vacances chez papi et mamie)

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Eredetileg kifüggesztett oralb.fr

star
star
09/15/2017

rentrée réussie

pour sa rentrée au cp, en grand-mère j'ai voulu marquer le coup avec une brosse à dents de grands, j'ai choisi la "cars", effet garanti. c'est drôlement rigolo pour un petit de 3 ans qui débute.

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Eredetileg kifüggesztett enviedeplus.com