KEREK FOGKEFEFEJ A KIMAGASLÓ TISZTÍTÁSHOZ

Az Oral-B elektromos fogkefe pótfejek professzionális kialakításuknak köszönhetően minden egyes fogat körbeölelnek. A dinamikus, 3D tisztítóhatás rezgő, forgó és pulzáló mozgásával fellazítja a lepedéket és akár 100%-kal több mennyiséget távolít el a fogakról, mint az Oral-B manuális fogkefék.

POLÍROZÓ HATÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN MÁR AZ 1. NAPTÓL KEZDVE FEHÉREBB FOGAK

A 3DWhite fogkefefej polírozókelyhe segít a felületi elszíneződések eltávolításában, így a fogak már az első naptól fehérebbek lesznek. Az Oral-B alkalmazásban a fogfehérítő program is beállítható, melynek segítségével javíthat fogmosási szokásain.

EGÉSZSÉGES FOGÍNY A NYOMÁSÉRZÉKELŐNEK KÖSZÖNHETŐEN

A fogíny egészségének megőrzése, az egészséges szájápolás fontos részét képzi. A hármas nyomásérzékelő segít megóvni az ínyt a túl erős dörzsöléstől. Túlzott sikálás esetén a SmartRing gyűrű világít és a pulzálás lelassul, majd leáll. A fogkefe Sensitive (érzékeny) üzemmódra is állítható.

MINDEN INFORMÁCIÓ BIRTOKÁBAN A POZÍCIÓÉSZLELŐVEL

A Genius 9000 elektromos fogkefe korszerű pozícióészlelő technológiája lehetővé teszi, hogy LÁSSUK a megmosott területeket, így KIIGAZÍTHATJUK technikánkat és többé nem maradnak ki megmosatlan területek, vagyis biztosan TUDHATJUK, hogy minden alkalommal kimagasló tisztaságban van részünk. A beépített kétperces időzítő segít, hogy megfelelő ideig mossunk fogat, a szájüreg minden egyes zónájára külön kitérve.

INTELLIGENS FOGMOSÁS VALÓS IDEJŰ VISSZAJELZÉSSEL

A Bluetooth technológiával ellátott Oral-B Genius 9000 elektromos fogkefe lehetővé teszi a célzott fogmosást, hiszen fogmosási szokásaink nyomon követhetők és fogorvosunk bevonásával kaphatunk személyre szabott útmutatást. Töltse le az Oral-B alkalmazást okostelefonjára, hogy a Bluetooth-kapcsolat segítségével valós idejű visszajelzést kaphasson fogmosás közben, ezáltal fejleszthesse fogmosási szokásait!

TETSZÉS SZERINTI SZÍNRE ÁLLÍTHATÓ SMARTRING GYŰRŰ. SZEMÉLYRE SZABOTT FOGMOSÁSI ÉLMÉNY

Változtassa egyedivé a fogmosás élményét a multifunkciós 360 fokos SmartRing segítségével! A fogmosás közben minden szögből látható SmartRing gyűrű lehetővé teszi, hogy visszajelzést kapjon a nyomásérzékelőtől, a fogmosási időről és egyszerűen alakítson ki Bluetooth kapcsolatot. Az Oral-B okostelefon alkalmazáson keresztül az is beállítható, hogy a 12 különböző szín közül melyik világítson Önnek fogmosás közben.

KETTŐS TÖLTÉS ÉS EXTRA-HOSSZÚ AKKUMULÁTOR ÜZEMIDŐ

Az Oral-B Genius 9000 fogkefe korszerű, lítiumionos akkumulátorral, valamint egy okos utazótokkal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy egyszerre töltse fogkeféjét és okostelefonját egyetlen eszközről. Az akkumulátor hosszantartó és folymatosan hatékony, akár 12 napon át tartó tisztítóhatást nyújt két töltés között.

A FOGORVOSOK ÁLTAL VILÁGSZERTE ELSŐKÉNT AJÁNLOTT FOGKEFEMÁRKA

Fedezze fel a szájápolás egy magasabb szintjét, amit az Oral-B, a világ vezető fogkeféje hozott el Önnek! Minden Oral-B elektromos fogkefe kimagasló tisztítóhatást nyújt az Oral-B manuális fogkefékkel szemben. Találja meg az Ön számára tökéletes elektromos fogkefét az Oral-B kínálatában, amely a fogorvosok által világszerte használt és elsőként ajánlott fogkefemárka.

Milyen előnyöket kínálnak a fogmosási üzemmódok, és miben különböznek egymástól?

Az Oral-B Genius 9000 elektromos fogkefe az alábbi üzemmódokkal rendelkezik: Daily Clean (mindennapos fogmosási), Gum Care (fogínyápoló), Sensitive (érzékeny), Whitening (fogfehérítő) és Pro Clean (intenzív tisztítás) üzemmódok. A mindennapos fogmosási üzemmód 3D mozgással működik az alapvető, mindennapos szájápoláshoz. A fogínyápoló üzemmódot a fogíny hatékony stimulálására és masszírozására tervezték. Az érzékeny üzemmód lassabb mozdulatokkal dolgozik, gyengéden tisztítja a fogakat és fogínyt. A fogfehérítő üzemmód váltakozó sebességgel üzemel, ezáltal enyhe polírozó hatást fejt ki a fogak felszínén, eltávolítva a felületi elszíneződéseket. A Pro tisztítás intenzív tisztaságérzetet kelt gyorsabb, 3D mozgása révén.

Mi az a helyzetérzékelő, és milyen előnyöket kínál használata?

A Genius 9000 elektromos fogkefe használatakor a helyzetérzékelő segítségével kihasználhatja az Oral-B okostelefon alkalmazás fejlett funkcióit is, így az ön-követést, a személyes statisztikákat, a játék üzemmódot, illetve bátorítást kap a jó technika használatához. Mindezen funkcióknak köszönhetően pontosan úgy moshatja fogait, ahogy fogorvosa ajánlja, és sohase fog kihagyni egyetlen helyet sem szájában.

Mely pótfejekkel kompatibilis?

Az alábbi Oral-B pótfejek közül mindegyik használható az Oral-B Genius 8000 elektromos fogkefével: CrossAction, TriZone, Floss Action, 3DWhite, Precision Clean, Sensitive, Dual Clean, Power Tip és Ortho.

Milyen előnyöket kínál a Prémium utazótok?

A Genius 9000 elektromos fogkeféhez tartozó prémium utazótok merev és tartós kialakítású, amely függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhető. A belsejében egy okostelefon-tartó található, ahol optimálisan elhelyezheti készülékét, miközben az Oral-B fogmosás alkalmazását használja. A tok segítségével útközben is zavartalanul elvégezheti a megszokott, otthoni szájápolási rutinját.

Mennyi időre elegendő az Oral-B Genius 9000 elektromos fogkefe lítiumionos akkumulátorának töltöttsége?

A teljesen feltöltött, Bluetooth csatlakozással rendelkező Oral-B Genius 9000 elektromos fogkefe átlagos használat mellett akár 12 napig is működik. A kiváló lítiumionos akkumulátor hosszantartó, egyenletesen hatékony tisztítást tesz lehetővé a töltések között, és az akkumulátor kijelzője pontosan jelzi, ha elérkezett a feltöltés ideje. Annak érdekében, hogy az akkumulátor megőrizze maximális kapacitását, köztes töltések nélkül használja addig, amíg a készülék teljesen le nem merül! A legjobb eredmény elérése érdekében a teljes lemerítést félévente legalább egyszer végezze el!

További részletek

Értékelések és vélemények

A bizalom vállalati küldetésünk alappillére; üzleti sikereink függenek tőle. A P&G elkötelezettséget vállalt a vásárlók bizalmának megőrzése mellett azáltal, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeli. Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!