A mesterséges intelligencia segítségével a fogkefe felismeri használója fogmosási stílusát, és irányítja, hogy mindenki a legjobb eredményt érhesse el a szájápolásban.Az Oral-B különleges kerek fogkefefeje körbeöleli a fogakat, a kimagaslóan hatékony tisztítás és az egészséges fogíny érdekében.

*Az Oral-B manuális fogkefékhez képest.A beépített nyomásérzékelő piros fénnyel jelzi, ha túl erős mozdulatokkal végzi a fogmosást, és azonnal lelassítja a fogkefe sebességét, hogy megvédje fogínyét.A fogmosás során mozgásérzékelők követik a GENIUS X pontos pozícióját, így az Oral-B alkalmazás valós idejű visszajelzést tud adni a fogmosásról.

Fogorvosok közreműködésével tervezett kialakítás a még hatékonyabb tisztításért*

Az Oral-B fogkefefejek hatékonyabban tisztítják a fogakat, mint az Oral-B manuális fogkefék. A Sensi Ultrathin különlegesen puha sörtéi az érzékeny fogínyt kímélve tisztítják meg a fogakat.

*Az Oral-B manuális fogkefékhez képest.

Ragyogó mosoly mindennap

Gyengéden tisztítja a fogakat a ragyogóbb és egészségesebb mosolyért.

USB utazótok

Prémium minőségű utazótok két USB-töltővel, melynek segítségével utazás közben egyszerre töltheti okostelefonját és fogkeféjét.

TERMÉK RÉSZLETES

Értékelések és vélemények

A bizalom vállalati küldetésünk alappillére; üzleti sikereink függenek tőle. A P&G elkötelezettséget vállalt a vásárlók bizalmának megőrzése mellett azáltal, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeli. Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!

star
star
5/5 (6)
 • Tisztaság és sima érzet:
  rating
  rating
  4.5/5
 • Lepedékeltávolítás:
  rating
  rating
  4.83/5
 • Fogfehérítés:
  rating
  rating
  3.83/5
100% Ajánlott

Reviews Text

Az Ön lakhelye:
Budapest
Tisztaság és sima érzet:
rating
rating
Lepedékeltávolítás:
rating
rating
Fogfehérítés:
rating
rating
star
star
10/10/2019

Abszolút jó véleménnyel távoztam

Abszolút jó véleménnyel távoztam. Nekem kicsit erős, intenzív hatással bírt az inyemre, kicsit vèrzett a fogam.Köszöm szépen a sok segítsèget az Oral B teamnek. Biztos vagyok benne hogy befektetek egy elektromos fogkefebe, ès a pàromnak is ajánlom. Teljesen màs èrzésem van ez utàn, mint a manuàlis fogmosas után

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Az Ön lakhelye:
Győr
star
star
10/10/2019

jól tisztít

nagyon meg voltam elègedve,a hungexpon probaltam ki , szerintem fogok is venni ilyen fogkrèmet. Örültem hogy kipróbàlhattam................ ..

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Az Ön lakhelye:
Győr
star
star
10/10/2019

Megelegedtem a termékkel.

A hungexpon a DentalWorld alkalmaval volt lehetosegem kiprobalni, csak ajanlani tudom mindenkinek!

Igen, ajánlom ezt a terméket!