Oral-B Junior Star Wars Elektromos Fogkefe

Oral-B Junior Star Wars Elektromos Fogkefe

  • Oral-B Junior Star Wars Elektromos Fogkefe

Oral-B Junior Star Wars Elektromos Fogkefe

A fogorvosok bevonásával tervezett, 6 éves kortól ajánlott Star Wars Oral-B Junior elektromos fogkefe kimagasló hatékonyságot nyújt a fogmosásban.

Fénypontok

  • A beépített nyomásszabályozó óvja a fogínyt

  • Rendkívül gyengéd kerek fogkefefej ultravékony sörtékkel

  • 30 másodpercenként rezgéssel jelzi gyermekének, hogy áttérhet a következő terület tisztítására

Nyomásérzékelő

Ha gyermeke túl erősen mossa a fogát, a fogkefe markolata pirosan kezd villogni, és a fogkefe sebessége automatikusan lelassul. Ezáltal gyermeke elsajátíthatja a megfelelő fogmosási technikát, és egyúttal megóvja fogínyét.

Extra puha sörték

Az Oral-B Junior Star Wars elektromos fogkefe rendkívül puha és vékony sörtékkel, valamint kerek fogkefefejjel rendelkezik, így hatékonyan tisztit és gyengéd a fogínyhez. Az ultravékony sörtékkel akár 100%-kal több lepedék távolítható el, mint az Oral-B manuális fogkefékkel.

A fogorvosok által ajánlott fogkefe*

Az Oral-B a fogorvosok által világszerte ajánlott fogkefemárka.* A fogorvosok segítségével tervezett Oral-B fogkefék minden életkorban és a gyermekek fejlődésének minden szakaszában gyengéd és hatékony tisztítást nyújtanak.

*A P&G számára 2016. október és 2018. május között, a világ különböző pontjain praktizáló fogorvosok reprezentatív mintacsoportjának bevonásával végzett felmérések alapján.

Disney Magic Timer alkalmazás

A gyermekek 90%-a hosszabb ideig mos fogat az Oral-B ingyenes Disney Magic Timer alkalmazásával. Ha a fogorvosok által javasolt két percig mosnak fogat, a kedvenc Disney-figuráikkal díszített virtuális matricákat gyüjthetnek, így a fogmosás szórakoztató élménnyé válik számukra.Ingyenesen elérhető az Apple Store-ban és a Google Play Áruházban.

Beépített kétperces időzítő

A Star Wars témájú Junior elektromos fogkefében beépített időzítő található, amelynek segítségével gyermeke a fogorvosok által ajánlott két percig moshat fogat. Emellett a fogkefe 30 másodpercenként rezgéssel figyelmezteti gyermekét arra, hogy egy másik területen folytassa a fogmosást a lehető legalaposabb tisztítás érdekében.

Újratölthető akkumulátor

A Star Wars témájú Oral-B Junior elektromos fogkefe a tölthető akkumulátorának köszönhetően akár két hétig is használható. A töltőállvány pedig minden mosdón és fürdőszobapulton könnyedén elhelyezhető.

Írja meg a véleményét

FEDEZZEN FEL TOVÁBBI ORAL-B TERMÉKEKET!