Nyomásérzékelő

Ha gyermeke túl erősen mossa a fogát, a fogkefe markolata pirosan kezd villogni, és a fogkefe sebessége automatikusan lelassul. Ezáltal gyermeke elsajátíthatja a megfelelő fogmosási technikát, és egyúttal megóvja fogínyét.

Extra puha sörték

Az Oral-B Junior Smart elektromos fogkefe rendkívül puha és vékony sörtékkel, valamint kerek fogkefefejjel rendelkezik, így hatékonyan tisztit és gyengéd a fogínyhez. Az ultravékony sörtékkel akár 100%-kal több lepedék távolítható el, mint az Oral-B manuális fogkefékkel.

A fogorvosok által ajánlott fogkefe*

Az Oral-B a fogorvosok által világszerte ajánlott fogkefemárka.* A fogorvosok segítségével tervezett Oral-B fogkefék minden életkorban és a gyermekek fejlődésének minden szakaszában gyengéd és hatékony tisztítást nyújtanak.

*A P&G számára 2016. október és 2018. május között, a világ különböző pontjain praktizáló fogorvosok reprezentatív mintacsoportjának bevonásával végzett felmérések alapján.

Oral-B FunZone alkalmazás

Az Oral-B FunZone alkalmazás segítségével a gyermekek játékosan sajátíthatják el a helyes szájápolási szokásokat. Azonnali visszajelzéssel követhetik fogmosásukat, és mókás filtereket oldhatnak fel, ha a fogorvosok által ajánlott két percig mossák a fogukat. A filterek között kedves állatos, szórakoztató animés, aranyos cicás és hátborzongató kísértetházas témák találhatók.

Beépített kétperces időzítő

A Junior Smart elektromos fogkefében beépített időzító található, amelynek segítségével gyermeke a fogorvosok által ajánlott két percig moshat fogat. Emellett a fogkefe 30 másodpercenként rezgéssel figyelmezteti gyermekét arra, hogy egy másik területen folytassa a fogmosást a lehető legalaposabb tisztítás érdekében.

Újratölthető akkumulátor

Az Oral-B Junior Smart elektromos fogkefe a tölthető akkumulátorának köszönhetően akár két hétig is használható. A töltőállvány pedig minden mosdón és fürdőszobapulton könnyedén elhelyezhető.

Termék Részletes

Értékelések és vélemények

A bizalom vállalati küldetésünk alappillére; üzleti sikereink függenek tőle. A P&G elkötelezettséget vállalt a vásárlók bizalmának megőrzése mellett azáltal, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeli. Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!