Oral-B TEEN Fehér Elektromos Fogkefe

  • Oral-B TEEN Fehér Elektromos Fogkefe

Oral-B TEEN Fehér Elektromos Fogkefe

Az Oral-B TEEN Fehér tölthető elektromos fogkefe klinikailag igazoltan kiemelkedő tisztítást nyújt az Oral-b manuális fogkefékhez képest.

Fénypontok

  • Gondoskodjon kamasz gyermeke alapos fogmosásáról, akár 100%-kal több lepedék eltávolításával.* Az egészségesebb fogíny érdekében* a kerek fogkefefej hatékonyabban tisztít, mint az Oral-B manuális fogkefék

  • Óvja kamasz gyermeke fogínyét: a nyomásérzékelő csökkenti a fogmosás sebességét, és láthatóan jelzi a túl erősen végzett fogmosást

  • A 2 perces professzionális időmérő segít a kamasz gyermekeknek abban, hogy a megfelelő ideig mossanak fogat

A KEREK FOGKEFEFEJ HATÉKONYABBAN TISZTÍT*

Az Oral-B különleges, kerek feje minden egyes fogat körbeölelve igazodik azok alakjához, így használata tisztább fogakat és egészségesebb fogínyt eredményez.*

*Az Oral-B manuális fogkefékhez képest

FEHÉREBB FOGAK MÁR AZ 1. NAPTÓL KEZDVE

Gyengéden fehéríti a fogakat már az 1. naptól kezdve. Különleges polírozókelyhe a fogkefefejen tartja és oda juttatja a fogkrémet, ahol a felületi elszíneződések eltávolításához szükség van rá.

FOGMOSÁS A MEGFELELŐ IDEIG

A beépített időmérő segít kamasz gyermekének abban, hogy a fogorvosok és higiénikusok által javasolt legalább 2 percen át mosson fogat.

FOGÍNYVÉDELEM

A nyomásérzékelő csökkenti a fogkefefej forgási sebességét, és figyelmezteti a tiniket a túl erős mozdulatokkal végzett fogmosásra.

JAVULÓ TENDECIÁJÚ FOGMOSÁSI SZOKÁSOK

A fehér színű Oral-B TEEN csatlakoztatható az Oral-B alkalmazáshoz, így intelligens Smart útmutatást nyújt. Az alkalmazás valós idejű visszajelzésekkel segít a fogmosási szokások fejlesztésében, és nyomon követi a fogmosás során elért eredményeket.

1 TÖLTÉS TÖBB MINT 2 HÉT HASZNÁLATOT TESZ LEHETŐVÉ

A fehér színű Oral-B TEEN korszerű lítiumion akkumulátora egyetlen feltöltéssel több mint 2 hetes használatot tesz lehetővé. Így nem kell aggódni amiatt, hogy vajon magunkkal vittük-e a töltőt a nyaraláshoz

FOGORVOSOK BEVONÁSÁVAL TERVEZETT FOGKEFEFEJ

Kialakításuknak köszönhetően az Oral-B pótfejek tökéletesen illeszkednek az Oral-B fogkefékre, különleges tulajdonságaik révén pedig lenyűgöző eredmények érhetők el a fogmosásban. A lekerekített fej kíméletes a fogínyhez, a megdöntött sörték tisztítják a fogközöket, az ultravékony sörték pedig mindenütt extra gyengéd tisztítást tesznek lehetővé.

A FOGORVOSOK ÁLTAL AJÁNLOTT #1 MÁRKA

Az Oral-B elektromos fogkeféket nem csupán fogorvosok bevonásával tervezték, de az Oral-B a fogorvosok által világszerte ajánlott #1 fogkefemárka is egyben. Fedezze fel a szájápolás egy új dimenzióját az Oral-B segítségével!

Írja meg a véleményét

FEDEZZEN FEL TOVÁBBI ORAL-B TERMÉKEKET!