TECHNOLÓGIA

A különleges tervezésű légszűrő megtisztítja a levegőt melyet vízzel keveredve a fúvókába juttat.

JET KAPCSOLÓ

A Jet kapcsoló ujjhegy érintésre lehetővé teszi, hogy Ön a spirális és egyenesen kilövellő vízsugár között váltson. Az átfogó szájhigéné érdekében egészítse ki fogmosási szokásait az Oral-B tölthető elektromos fogkefék valamelyikének használatával!

• Eltávolítja a baktériumokat a fogínyvonal körül és alatt
• Mikrobuborékos masszírozó: az örvénylő vízsugár gyengéden masszírozza a fogínyt
• 600 ml-es vízbetöltő pohár: a hatékony eredmény érdekében, töltsön bele szájvizet!
• Kíméletesen eltávolítja az ételmaradványokat a nehezen hozzáférhető helyekről
• Oral-B Interspace: mélyen a fogak közé hatolva tisztít

ETTŐL KÜLÖNLEGES AZ ORAL-B

Fedezze fel a szájápolás új dimenzióját, amelyet az Oral-B, a világ első számú fogkefemárkája biztosít Önnek! Mindegyik Oral-B elektromos fogkefe kiemelkedő tisztítást nyújt a manuális fogkefékkel összehasonlítva. Találja meg az Ön számára tökéletesen megfelelő elektromos fogkefét az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt és ajánlott első számú márka kínálatából!

Termék Leírás

Értékelések és vélemények

A bizalom vállalati küldetésünk alappillére; üzleti sikereink függenek tőle. A P&G elkötelezettséget vállalt a vásárlók bizalmának megőrzése mellett azáltal, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeli. Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!

star
star
1/5 (1)
 • Tisztaság és sima érzet:
  rating
  rating
  1/5
 • Lepedékeltávolítás:
  rating
  rating
  1/5
 • Fogfehérítés:
  rating
  rating
  1/5
0% Ajánlott

Reviews Text

Az Ön lakhelye:
Debrecen közelében
Tisztaság és sima érzet:
rating
rating
Lepedékeltávolítás:
rating
rating
Fogfehérítés:
rating
rating
star
star
02/08/2018

Pont ez az a termék, amit nagyon nem szeretek!

Vásároltam fogorvosom javaslatára egy szájzuhanyt. Nagyon meg voltam elégedve. Ez kb három hónapig tartott, mikor elromlott, azaz a nyomás harmadára csökkent, s persze a cserélhető fejek közül kettőt el is használtam belőlük. Ezeknél a körkörös tisztítás, mint funkció romlott el. Tehát irány a szervíz (Debrecen), egy hónapos javítás, és igénytelen állapotban visszakaptam. A probléma továbbra is fenn áll, azaz nincs elegendő nyomás, de a javítási lista -gondolom, hogy a szerviz ne fizessen rá- három javítási tételből is áll. Még jó, hogy nem kellett a javításáért fizetni. Azóta az a véleményem, hogy alaposan szét kell nézni, ha fog- és szajápolás, mert nem minden esetben Oral B! Talán ezért is van, hogy a boltokban a cserélhető fejek nem találhatóak meg, sőt nem is rendelhető, mert sikertelen termék. Javítani nem nagyon lehet. És hol érvényesítsem a garanciát? Időm nincs, hogy sokat foglalkozzak ezzel, tehát marad a vásárlói vélemény nyilvánítás.

Nem, nem ajánlom ezt a terméket.