A kerek fogkefefej rendkívüli hatékonysággal tisztít

Az Oral-B kerek fogkefefeje hatékonyabban tisztítja a fogakat, mint az Oral-B manuális fogkefék, valamint óvja a fogíny egészségét.

Fogmosás a megfelelő ideig

A beépített időmérő a fogorvosok és szájápolási szakértők által javasolt, legalább kétperces fogmosási idő betartását szolgálja.

Egyetlen feltöltés akár 10 napi működést tesz lehetővé

Az elektromos fogkefe csúcstechnológiás lítiumion-akkumulátora akár 10 napon át működteti a fogkefét, így nem kell töltőt vinni a nyaraláshoz.

Fogorvosok bevonásával tervezték

Az Oral-B fogkefefejek kialakítása tökéletesen illeszkedik a fogakhoz, a lekerekített végű, ultravékony, döntött sörték pedig a kiváló eredmény érdekében hatékonyan tisztítanak a fogközökben és óvják a fogínyt.

A fogorvosok első számú ajánlása*

Az Oral-B fogkeféket fogorvosok bevonásával tervezték, használatát pedig a szájápolási szakértők világszerte első helyen javasolják. Fedezze fel a fogmosás új szintjét az Oral-B segítségével!

*Egy 2014-es, a P&G által a fogorvosok körében rendszeresen megtartott, reprezentatív nemzetközi felmérés alapján.

Termék Részletes

Értékelések és vélemények

A bizalom vállalati küldetésünk alappillére; üzleti sikereink függenek tőle. A P&G elkötelezettséget vállalt a vásárlók bizalmának megőrzése mellett azáltal, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeli. Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!

star
star
4.86/5 (165)
 • Tisztaság és sima érzet:
  rating
  rating
  5/5
 • Lepedékeltávolítás:
  rating
  rating
  4.67/5
 • Fogfehérítés:
  rating
  rating
  4/5
99% Ajánlott

Reviews Text

Az Ön lakhelye:
Dunavarsány
Tisztaság és sima érzet:
rating
rating
Lepedékeltávolítás:
rating
rating
Fogfehérítés:
rating
rating
star
star
05/25/2019

Minőségi fogkefét kerestem.

Szerintem egy nagyon jó kis fogkefe. Én még ilyen szépen tisztittó és sima érzést sossem éreztem! Egyszrű használni , és az ősszes de tényleg az ősszes lepedéket eltávolitja. A fog íny maszirozás a kedvecem. Nagyon enyhe negatívúm van benne, a töltés kicsit sokág tart,de ha mindig vissza teszem a tölttő álomásra, akor nincs is negatívúm. Én bátor szivvel ajálom mindenkinek, ezt a készüléket.

Igen, ajánlom ezt a terméket!

star
star
12/16/2014

értékelés

Könnyű a használata,nagyszerű a tisztítóhatása.Sokkal tisztább a fogam,mindenkinek ajánlani tudom.A gyerekeim nagyon megszerették,azóta nem nyűg a fogmosás,a hatását az osztálytársak is észrevették.

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Eredetileg kifüggesztett everydayme.hu

star
star
12/16/2014

oral-b professional care 500

Abszolút meg vagyok elégedve az oral-b professional care 500 elektromos fogkefével, sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat, a fogkövem vékonyodik, mindenkinek bátran ajánlgatom :)

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Eredetileg kifüggesztett everydayme.hu