A kerek fogkefefej rendkívüli hatékonysággal tisztít

Az Oral-B kerek fogkefefeje hatékonyabban tisztítja a fogakat, mint az Oral-B manuális fogkefék, valamint óvja a fogíny egészségét.

 

Fogmosás a megfelelő ideig

A beépített időmérő a fogorvosok és szájápolási szakértők által javasolt, legalább kétperces fogmosási idő betartását szolgálja.

 

Óvja a fogínyt

A nyomásszabályzó a SmartRing gyűrű felvillanásával figyelmeztet a túlzott nyomással végzett fogmosásra, miközben lelassítja a fogkefe forgási sebességét.

 

Egyetlen feltöltés legalább két heti működést tesz lehetővé

Az elektromos fogkefe csúcstechnológiás lítiumion-akkumulátora legalább 2 héten át működteti a fogkefét, így nem kell töltőt vinni a nyaraláshoz.

 

Fogorvosok bevonásával tervezték

Az Oral-B fogkefefejek kialakítása tökéletesen illeszkedik a fogakhoz, a lekerekített végű, ultravékony, döntött sörték pedig a kiváló eredmény érdekében hatékonyan tisztítanak a fogközökben és óvják a fogínyt.

 

A fogorvosok első számú ajánlása*

Az Oral-B fogkeféket fogorvosok bevonásával tervezték, használatát pedig a szájápolási szakértők világszerte első helyen javasolják. Fedezze fel a fogmosás új szintjét az Oral-B segítségével!

* Egy 2014-es, a P&G által a fogorvosok körében rendszeresen megtartott, reprezentatív nemzetközi felmérés alapján

Termék Részletei

Értékelések és vélemények

A bizalom vállalati küldetésünk alappillére; üzleti sikereink függenek tőle. A P&G elkötelezettséget vállalt a vásárlók bizalmának megőrzése mellett azáltal, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeli. Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!

star
star
4.88/5 (66)
100% Ajánlott

Reviews Text

star
star
03/09/2019

Nagyon jó!

Nagyon meg vagyok elégedve a fogkefével. Nekem lényegesen könnyebb ezzel tisztítani a fogaim, mint egy sima, manuális fogkefével, szépen eltávolítja a lepedéket. Könnyű vele azt is számon tartani, hogy hány percig mosom a fogaim, hisz jelzi fél percenként az eltelt időt és hogy ideje területet váltani :) Fogfehérítő hatást nem tapasztalok, de szerintem ezt simán fogmosással, legyen szó akármilyen fogkefe fejről és/vagy fogkrémről, nem nagyon lehet elérni, de nem is ezért használom :)

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Eredetileg kifüggesztett everydayme.hu

star
star
06/03/2016

Oral-B Pro2000

Úgy nyertem ezt a fogkefét,melyet ezúton is nagyon köszönök!Nekem nagyon bevált,sokkal tisztábbnak érzem tőle a fogaimat.Egyszerű a használata,tetszik a fényjelzés rajta és nagyon jó a fej is hozzá. [Ezt az értékelést promóció részeként kaptuk.]

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Eredetileg kifüggesztett everydayme.hu

This reviewer received incentives from the product manufacturer.

star
star
06/18/2016

Oral B Pro 2000

Nagyon megszerettem, egyszerű használni, nem sérti az ínyemet, és ami még nagyon tetszett, hogy viszonylag halk (amiért eddig nem szerettem az előző elektromosat). :) [Ezt az értékelést promóció részeként kaptuk.]

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Eredetileg kifüggesztett everydayme.hu

This reviewer received incentives from the product manufacturer.