A kerek fogkefefej rendkívüli hatékonysággal tisztít

Az Oral-B kerek fogkefefeje hatékonyabban tisztítja a fogakat, mint az Oral-B manuális fogkefék, valamint óvja a fogíny egészségét.

 

Fogmosás a megfelelő ideig

A beépített időmérő a fogorvosok és szájápolási szakértők által javasolt, legalább kétperces fogmosási idő betartását szolgálja.

 

Óvja a fogínyt

A nyomásszabályzó a SmartRing gyűrű felvillanásával figyelmeztet a túlzott nyomással végzett fogmosásra, miközben lelassítja a fogkefe forgási sebességét.

 

Egyetlen feltöltés legalább két heti működést tesz lehetővé

Az elektromos fogkefe csúcstechnológiás lítiumion-akkumulátora legalább 2 héten át működteti a fogkefét, így nem kell töltőt vinni a nyaraláshoz.

 

Fogorvosok bevonásával tervezték

Az Oral-B fogkefefejek kialakítása tökéletesen illeszkedik a fogakhoz, a lekerekített végű, ultravékony, döntött sörték pedig a kiváló eredmény érdekében hatékonyan tisztítanak a fogközökben és óvják a fogínyt.

 

A fogorvosok első számú ajánlása*

Az Oral-B fogkeféket fogorvosok bevonásával tervezték, használatát pedig a szájápolási szakértők világszerte első helyen javasolják. Fedezze fel a fogmosás új szintjét az Oral-B segítségével!

* Egy 2014-es, a P&G által a fogorvosok körében rendszeresen megtartott, reprezentatív nemzetközi felmérés alapján

Termék Részletei

Értékelések és vélemények

A bizalom vállalati küldetésünk alappillére; üzleti sikereink függenek tőle. A P&G elkötelezettséget vállalt a vásárlók bizalmának megőrzése mellett azáltal, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeli. Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!

star
star
4.88/5 (66)
100% Ajánlott

Reviews Text

star
star
06/24/2016

Oral B PRO 2000

[Ezt az értékelést promóció részeként kaptuk.] Nagyon szépen köszönöm a fogkefét, egyre jobban szeretem mivel megtanított helyesen fogat mosni -van fogpótlásom és a hagyományos fogkefével nem jól mostam fogat, gyakran vérzett az ínyem- A szobámban van egy kis leírás a helyes fogmosási technikáról:először az alsó fogsor belső oldalát kell megmosni balról jobbra haladva utána a felső fogsor belső oldalát jobbról balra haladva utána a felső fogsor külső oldalát balról jobbra utána az alsó fogsor külső oldalát jobbról balra utána a rágófelszíneket kell megmosni -naponta kétszer két perc- Nemsokára lesz a lányom születésnapja meg is fogom ajándékozni egy ilyen klassz fogkefével.

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Eredetileg kifüggesztett everydayme.hu

star
star
06/20/2016

Köszönöm

[Ezt az értékelést promóció részeként kaptuk.] Köszönjük! Eddig is az Oral-B-t használtam, de az egy egyszerűbb fogkefe volt! Fantasztikus, hogy jelzi, amikor túl erősen mosom a fogam, ezáltal az ínyem mar nem fáj fogmosás után. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezek után kiváncsi lennék, hogy egy nagyobb kategória tud e még meglepetést okozni. Köszönöm, hogy ezt a lehetőséget!

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Eredetileg kifüggesztett everydayme.hu

star
star
06/19/2016

Oral-B PRO 2000 elektromos fogkefe

[Ezt az értékelést promóció részeként kaptuk.] Köszönöm, hogy kipróbálhatom! Egyszerű és könnyű vele fogat mosni, alaposan megtisztítja még a hátsó fogakat is. Az én kedvencem a 30 másodperces és 2 perces jelzés, megtanít a helyes fogmosásra. Bár egy kicsit hosszú ideig tölt, de utána sokáig, 6-7 napig is bírja. Csak ajánlani tudom!

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Eredetileg kifüggesztett everydayme.hu