A kerek fogkefefej rendkívüli hatékonysággal tisztít

Az Oral-B kerek fogkefefeje hatékonyabban tisztítja a fogakat, mint az Oral-B manuális fogkefék, valamint óvja a fogíny egészségét.

Fogmosás a megfelelő ideig

A beépített időmérő a fogorvosok és szájápolási szakértők által javasolt, legalább kétperces fogmosási idő betartását szolgálja.

Egyetlen feltöltés akár 10 napi működést tesz lehetővé

Az elektromos fogkefe csúcstechnológiás lítiumion-akkumulátora akár 10 napon át működteti a fogkefét, így nem kell töltőt vinni a nyaraláshoz.

Fogorvosok bevonásával tervezték

Az Oral-B fogkefefejek kialakítása tökéletesen illeszkedik a fogakhoz, a lekerekített végű, ultravékony, döntött sörték pedig a kiváló eredmény érdekében hatékonyan tisztítanak a fogközökben és óvják a fogínyt.

A fogorvosok első számú ajánlása*

Az Oral-B fogkeféket fogorvosok bevonásával tervezték, használatát pedig a szájápolási szakértők világszerte első helyen javasolják. Fedezze fel a fogmosás új szintjét az Oral-B segítségével!


*Egy 2014-es, a P&G által a fogorvosok körében rendszeresen megtartott, reprezentatív nemzetközi felmérés alapján.

További Részletek

Értékelések és vélemények

A bizalom vállalati küldetésünk alappillére; üzleti sikereink függenek tőle. A P&G elkötelezettséget vállalt a vásárlók bizalmának megőrzése mellett azáltal, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeli. Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!

star
star
5/5 (1)
 • Tisztaság és sima érzet:
  rating
  rating
  5/5
 • Lepedékeltávolítás:
  rating
  rating
  5/5
 • Fogfehérítés:
  rating
  rating
  3/5
100% Ajánlott

Reviews Text

Az Ön lakhelye:
Pécs
Tisztaság és sima érzet:
rating
rating
Lepedékeltávolítás:
rating
rating
Fogfehérítés:
rating
rating
star
star
07/04/2020

Kiváló

Vettem eg ilyet.Oral-B D16.513 PRO 600.Nos itt nem , de sok helyen irják a sipolást 30 mp ként meg hogy 2 perc után kikapcsol, aki erre vár csalódni fog ,mert ezeket nem teszi. A fogkefe nem sipol 30 mp nél ,hanem egy pillanatra meg áll(0,5mp).2 perc eltelte után is működik tovább, mig ki nem kapcsoljuk.Tehát kapcsolgatás nélkül is mód van a hoszabb ideig tartó fogmosásra.

Igen, ajánlom ezt a terméket!