A kerek fogkefefej rendkívüli hatékonysággal tisztít

Az Oral-B kerek fogkefefeje hatékonyabban tisztítja a fogakat, mint az Oral-B manuális fogkefék, valamint óvja a fogíny egészségét.

Fogmosás a megfelelő ideig

A beépített időmérő a fogorvosok és szájápolási szakértők által javasolt, legalább kétperces fogmosási idő betartását szolgálja.

Egyetlen feltöltés akár 10 napi működést tesz lehetővé

Az elektromos fogkefe csúcstechnológiás lítiumion-akkumulátora akár 10 napon át működteti a fogkefét, így nem kell töltőt vinni a nyaraláshoz.

Fogorvosok bevonásával tervezték

Az Oral-B fogkefefejek kialakítása tökéletesen illeszkedik a fogakhoz, a lekerekített végű, ultravékony, döntött sörték pedig a kiváló eredmény érdekében hatékonyan tisztítanak a fogközökben és óvják a fogínyt.

A fogorvosok első számú ajánlása*

Az Oral-B fogkeféket fogorvosok bevonásával tervezték, használatát pedig a szájápolási szakértők világszerte első helyen javasolják. Fedezze fel a fogmosás új szintjét az Oral-B segítségével!


*Egy 2014-es, a P&G által a fogorvosok körében rendszeresen megtartott, reprezentatív nemzetközi felmérés alapján.

További Részletek

Értékelések és vélemények

A bizalom vállalati küldetésünk alappillére; üzleti sikereink függenek tőle. A P&G elkötelezettséget vállalt a vásárlók bizalmának megőrzése mellett azáltal, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeli. Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!

star
star
2/5 (2)
 • Tisztaság és sima érzet:
  rating
  rating
  4.5/5
 • Lepedékeltávolítás:
  rating
  rating
  5/5
 • Fogfehérítés:
  rating
  rating
  4.5/5
50% Ajánlott

Reviews Text

Az Ön lakhelye:
Budapest
Tisztaság és sima érzet:
rating
rating
Lepedékeltávolítás:
rating
rating
Fogfehérítés:
rating
rating
star
star
03/05/2020

A tisztítás első rangú, de a fogása borzalmas

Tisztelt Oral-B! Két hete használom a PRO 750 elektromos fogkeféjüket. A tisztítás rendben van, de a fogása...hát... :(A nyél csúszós és rossz irányból kúpos. Én fogmosás előtt bevizezem a sörtét, ahonnan a folyadék szépen ráfolyik a nyélre, ami ettől össze-vissza csúszkál a kezemben, mivel sima felületű az egész nyél.A nyél a töltő vége felőli oldalon enyhén vastagabb mint a bekapcsoló gomb résznél. Miért?Ez a két hiba borzalmas fogást ad, érthetetlen ez az ergonómiai kialakítás.

Igen, ajánlom ezt a terméket!

Az Ön lakhelye:
Győr
Tisztaság és sima érzet:
rating
rating
Lepedékeltávolítás:
rating
rating
Fogfehérítés:
rating
rating
star
star
12/16/2020

NiMH akkus, nem LiIon -os.

A leírásban Li-Ion akkumulátor szerepel. NEM. Még a régi NiMH akkumulátor van benne, amit másképpen kell tölteni (nem lehet rátölteni, csak ha már merül), és kevesebb ideig bírja egy töltéssel.

Nem, nem ajánlom ezt a terméket.