Oral-B Complete fogkrém és szájvíz

Megjelenítése termék
 • Blend-a-Med Complete 7+ Mouthwash, Fogkrém

  Ne habozzon kipróbálni egy innovatív fogkrémet, amely egyedi formulájának köszönhetően a blend-a-med Complete 7 minden előnyét extra szájvíz összetevőkkel egyesíti, így teljes védelmet nyújt a szájüreg számára.

  Egyedi 2in1 hozzáadott szájvízzel.
  Az egészséges mosoly és a friss lehelet csodákra képes mind az önbizalom, mind a társasági élet szempontjából. A fogkrém extra szájvíz-összetevőket tartalmaz, hogy mosolya még egészségesebb és lehelete minden eddiginél frissebb lehessen. Végre búcsút inthet a rossz leheletnek! A Complete 7 + Mouthwash fogkrém teljeskörű védelmet nyújt a szájüreg számára, valamint kirobbanóan intenzív menta ízével a frissesség új dimenzóját nyitja meg.
  A Complete 7 + Mouthwash fogkrém minden egyes használatával hozzájárul egészséges mosolya megőrzéséhez és a friss lehelethez!

  rating
  (2)

 • Blend-a-Med Complete 7+ White, Fogkrém

  A Complete 7 fogkrém gyors, egyszerű és könnyed védelmet nyújt a szájüreg egésze számára, így Ön gondtalanul élvezhet minden napot, anélkül, hogy aggódnia kelljen fogai és ínye egészségéért!

  Tapasztalja meg az egészséges, fehér mosolyt a Complete 7 + White kettős hatású fogfehérítő részecskéinek köszönhetően.

  A blend-a-med a Blend-a-med Complete 7 + White fogkrém és az Oral-B Complete fogkefe együttes használatát ajánlja a foghigiéniáért.

 • Blend-a-Med Complete 7 Extra Fresh, Fogkrém

  A Blend-a-med Complete Extra Fresh fogkrém kitörő frissesség és friss lehelet kíséretében nyújt védelmet a fogaknak.

  Fogszuvasodás elleni védelem: „Maximum Fluorid” technológiája újraépíti az ásványokat a fogzománcban és megóvja azokat a szuvasodástól. 

  Fogkő elleni védelem: a cink pajzs segít megakadályozni a fogkő kialakulását. 
  Szabadon lévő foggyökér szuvasodása elleni védelem: ásványi pajzsa, valamint „Maximum Fluorid” technológiája hatékony szuvasodás elleni védelmet nyújt a fogak gyökereinél azáltal, hogy nem engedi a lepedék megtelepedését, valamint erősít a fogzománcot.

  Lepedék elleni védelem: cink pajzsa hosszantartóan megakadályozza a lepedék felgyülemlését.  

  Természetes fehérség: szilika hatóanyagai gyengéd folteltávolító hatást eredményeznek.

  Friss lehelet: a különféle friss ízek stimulálják a szájüreg frissesség receptorait, a kellemesen felfrissült érzet érdekében.