Csökkenti a fogíny-irritációt és segít a fogzománc helyreállításában

Tudta, hogy a gyulladt fogíny és a meggyengült fogzománc a legtöbb szájápolási probléma két legfőbb okozója? Bárkinél jelentkezhetnek, és gyakran észrevétlenek maradnak a szájüregben. Az Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém már 2 hét alatt* segít a fogíny revitalizálásában és a fogzománc helyreállításában.

Az ActivRepair™ technológia a fogínyvonalat célozza meg:

  • Óvja a fogakat a saverózióval szemben, valamint segít helyreállítani a fogzománcot.
  • Antibakteriális hatása révén segít a fogíny revitalizálásában.
  • Érzékeny fogakra – klinikailag igazolt.
  • Az Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair Original fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém enyhén ízesített és selymes állagú.

*laboratóriumi vizsgálat keretében, meggyengült fogzománcon

Tökéletesítse fogmosási szokásait!

Nyűgözze le fogorvosát, végezze a szájápolást Oral-B elektromos fogkefével! Az Oral-B elektromos fogkefék több lepedéket távolítanak el, mint az Oral-B manuális fogkefék, és fogról fogra haladva végzik a tisztítást, hogy nap mint nap élvezhesse a professzionális tisztaságot**.

**Fogorvosok körében világszerte végzett reprezentatív felmérések alapján, melyet 2014 óta rendszeresen végeznek a P&G számára.

Termék Részletes

Értékelések és vélemények

A bizalom vállalati küldetésünk alappillére; üzleti sikereink függenek tőle. A P&G elkötelezettséget vállalt a vásárlók bizalmának megőrzése mellett azáltal, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeli. Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!