Oral-B Stages pótfejek gyerek elektromos fogkeféhez

GYEREKEK / ELEKTROMOS FOGKEFÉK / ORAL-B STAGES KIDS DISNEY MESEFIGURÁK PÓTFEJEK

Oral-B Stages pótfejek gyerek elektromos fogkeféhez

  • Oral-B Stages pótfejek gyerek elektromos fogkeféhez

GYEREKEK / ELEKTROMOS FOGKEFÉK / ORAL-B STAGES KIDS DISNEY MESEFIGURÁK PÓTFEJEK

Oral-B Stages pótfejek gyerek elektromos fogkeféhez

A Disney-mesefigurákkal tarkított Oral-B Stages Power Kids elektromos fogkefefejeket kifejezetten a gyermekek apró fogaihoz tervezték.

Fénypontok

  • Kifejezetten gyermekek számára tervezett, elektromos fogkefefejek

  • Kíméletes fogmosási élményt kínál

  • A gyermekek szájának megfelelő méret és sörtepuhaság

GYENGÉD FOGMOSÁS A GYERMEKEK SZÁMÁRA

Az Oral-B Stages Kids pótfejnek különleges, rövidebb sörtéi vannak, amelyek kíméletes, gyengéd fogmosást tesznek lehetővé, így ideálisan alkalmazkodik a gyermekek kisebb szájához és fogaihoz. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.

ETTŐL KÜLÖNLEGES AZ ORAL-B

Fedezze fel a szájápolás új dimenzióját, amelyet az Oral-B, a világ első számú fogkefemárkája biztosít Önnek! Mindegyik Oral-B elektromos fogkefe kiemelkedő tisztítást nyújt a manuális fogkefékkel összehasonlítva. Találja meg az Ön számára tökéletesen megfelelő elektromos fogkefét az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt és ajánlott első számú márka kínálatából!

A fogorvosok azt javasolják, hogy 3-4 havonta cseréljünk fogkefét. A manuális fogkefékkel szemben az Oral-B pótfejei jelzősörtékkel rendelkeznek, amelyek közepe idővel elhalványodik, így jelezve, hogy a fogkefefejet cserélni kell a tökéletes tisztaság fenntartása érdekében.

Az Oral-B széles körben kínál elektromos fogkefenyeleket, hogy mindenki a saját szájápolási igényeihez igazíthassa őket. Az Oral-B pótfejei minden Oral-B elektromos fogkefenyéllel használhatók, az Oral-B Pulsonic kivételével.

Milyen gyakran cseréljek fogkefefejet?

A fogorvosok javaslata szerint 3-4 havonta, illetve szétálló vagy elkopott sörték esetén még gyakrabban cseréljünk fogkefét. Az elhasználódott sörték nagyban csökkentik a fogmosás hatékonyságát.

Az Oral-B Kids fogkefefej melyik fogkefenyelekkel használható?

Az Oral-B Kids fogkefefej az Oral-B Sonic kivételével minden Oral-B elektromos fogkefenyéllel használható. Az Oral-B Triumph, az Oral-B SmartSeries, az Oral-B PRO, az Oral-B Vitality (a Vitality Sonic kivételével) és az Oral-B Pro-Health Power nyelekkel is használható.

Írja meg a véleményét

FEDEZZEN FEL TOVÁBBI ORAL-B TERMÉKEKET!