Oral-B Trizone pótfejek

PÓTFEJEK / ORAL-B TRIZONE PÓTFEJEK

Oral-B Trizone pótfejek

The Oral-B Trizone fogkefefej innovatív, hármas hatású mélytisztító sörtékkel rendelkezik a hatékony lepedékeltávolítás érdekében.

KIMAGASLÓ 3D-S TISZTÍTÓ HATÁS

A klinikailag igazolt, kimagasló 3D hatás a fogak közé hatol, pulzáló mozgásával pedig több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék.

A FOGORVOSOK ÁLTAL VILÁGSZERTE HASZNÁLT ELSŐ SZÁMÚ MÁRKA

Fedezze fel a szájápolás új dimenzióját, amelyet az Oral-B, a világ első számú fogkefemárkája hozott el Önnek, amelyet a fogorvosok maguk is világszerte használnak!

ORAL-B TRIZONE

A TriZone alapos tisztítást kínál három sörtezónájának köszönhetően: a hátsó fogakhoz, a felülettisztításhoz és a fogközök mélyebb eléréséhez.

A fogorvosok azt javasolják, hogy 3 havonta cseréljünk fogkefét. A manuális fogkefékkel szemben az Oral-B pótfejei jelzősörtékkel rendelkeznek, amelyek közepe idővel elhalványodik, így jelezve, hogy a fogkefefejet cserélni kell a tökéletes tisztaság fenntartása érdekében.

Az Oral-B széles körben kínál elektromos fogkefenyeleket, hogy mindenki a saját szájápolási igényeihez igazíthassa őket. Az Oral-B pótfejei minden Oral-B elektromos fogkefenyéllel használhatók, az Oral-B Pulsonic kivételével.

Írja meg a véleményét

FEDEZZEN FEL TOVÁBBI ORAL-B TERMÉKEKET!