KIMAGASLÓ 3D-S TISZTÍTÓ HATÁS

A klinikailag igazolt, kimagasló 3D hatás a fogak közé hatol, pulzáló mozgásával pedig több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék.

A FOGORVOSOK ÁLTAL VILÁGSZERTE HASZNÁLT ELSŐ SZÁMÚ MÁRKA

Fedezze fel a szájápolás új dimenzióját, amelyet az Oral-B, a világ első számú fogkefemárkája hozott el Önnek, amelyet a fogorvosok maguk is világszerte használnak!

ORAL-B TRIZONE

A TriZone alapos tisztítást kínál három sörtezónájának köszönhetően: a hátsó fogakhoz, a felülettisztításhoz és a fogközök mélyebb eléréséhez.

A fogorvosok azt javasolják, hogy 3 havonta cseréljünk fogkefét. A manuális fogkefékkel szemben az Oral-B pótfejei jelzősörtékkel rendelkeznek, amelyek közepe idővel elhalványodik, így jelezve, hogy a fogkefefejet cserélni kell a tökéletes tisztaság fenntartása érdekében.

Az Oral-B széles körben kínál elektromos fogkefenyeleket, hogy mindenki a saját szájápolási igényeihez igazíthassa őket. Az Oral-B pótfejei minden Oral-B elektromos fogkefenyéllel használhatók, az Oral-B Pulsonic kivételével.

Termék Részletes

Értékelések és vélemények

A bizalom vállalati küldetésünk alappillére; üzleti sikereink függenek tőle. A P&G elkötelezettséget vállalt a vásárlók bizalmának megőrzése mellett azáltal, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeli. Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!

star
star
5/5 (1)
 • Tisztaság és sima érzet:
  rating
  rating
  5/5
 • Lepedékeltávolítás:
  rating
  rating
  5/5
 • Fogfehérítés:
  rating
  rating
  4/5
100% Ajánlott

Reviews Text

Az Ön lakhelye:
Budapest
Tisztaság és sima érzet:
rating
rating
Lepedékeltávolítás:
rating
rating
Fogfehérítés:
rating
rating
star
star
10/16/2017

Szeretem.

Ezzel a termékkel tökéletesen tudom tisztítani a fogaimat. Nem egyenletesen állnak, mégis hozzáférnek a sörték szinte mindenhová!!

Igen, ajánlom ezt a terméket!