A rossz lehelet eltüntetése

Megjelenítése termék

Fogkrémek és Szájvizek

 • Blend-a-Med Complete 7+ Mouthwash, Fogkrém

  Ne habozzon kipróbálni egy innovatív fogkrémet, amely egyedi formulájának köszönhetően a blend-a-med Complete 7 minden előnyét extra szájvíz összetevőkkel egyesíti, így teljes védelmet nyújt a szájüreg számára.

  Egyedi 2in1 hozzáadott szájvízzel.
  Az egészséges mosoly és a friss lehelet csodákra képes mind az önbizalom, mind a társasági élet szempontjából. A fogkrém extra szájvíz-összetevőket tartalmaz, hogy mosolya még egészségesebb és lehelete minden eddiginél frissebb lehessen. Végre búcsút inthet a rossz leheletnek! A Complete 7 + Mouthwash fogkrém teljeskörű védelmet nyújt a szájüreg számára, valamint kirobbanóan intenzív menta ízével a frissesség új dimenzóját nyitja meg.
  A Complete 7 + Mouthwash fogkrém minden egyes használatával hozzájárul egészséges mosolya megőrzéséhez és a friss lehelethez!

 • Blend-a-med Pro-Expert Deep Clean, Fogkrém

  A Blend-a-Med Pro Expert Deep Clean fogkrém aktívan oldódó mikro-hatóanyagai révén, a Blend-a-Med legkiválóbb védelmét nyújtó technológiával rendelkezik. Oldódó mikrogyöngyeivel a paszta alaposan tisztít és olyan kulcsfontosságú összetevőket szabadít fel, amelyek még a fogkefével nehezen elérhető helyeken is segítenek megküzdeni a baktériumokkal. Stannous Fluoride Complexet, - vagyis hatóanyagok különleges egyvelegét tartalmazza, - amely megcélozza és védelmet nyújt a szájüreg alábbi lehetséges problémái ellen: fogszuvasodás, foglepedék, fogínyproblémák, érzékenység, rossz lehelet, fogkő és fogzománc erózió.

  Fogkrém a fogorvosok által világszerte elsőként ajánlott fogkefe márkától.
  Aktívan oldódó mikro-hatóanyagai révén, a Blend-a-Med legkiválóbb védelmét nyújtó technológiával rendelkezik.
  A Blend--Med legkorszerűbb tisztító technológiája.
  Mentolos íz

 • Blend-a-Med 3D White LUXE Anti-Tobacco Fresh, Fogkrém

  A Blend-a-med 3D White Luxe Anti-Tobacco fogkrém segít a dohányzás okozta elszíneződések eltávolításában és fehéríti a fogakat mindössze 5 nap alatt.

 • Blend-a-Med Complete 7 Extra Fresh, Fogkrém

  A Blend-a-med Complete Extra Fresh fogkrém kitörő frissesség és friss lehelet kíséretében nyújt védelmet a fogaknak.

  Fogszuvasodás elleni védelem: „Maximum Fluorid” technológiája újraépíti az ásványokat a fogzománcban és megóvja azokat a szuvasodástól. 

  Fogkő elleni védelem: a cink pajzs segít megakadályozni a fogkő kialakulását. 
  Szabadon lévő foggyökér szuvasodása elleni védelem: ásványi pajzsa, valamint „Maximum Fluorid” technológiája hatékony szuvasodás elleni védelmet nyújt a fogak gyökereinél azáltal, hogy nem engedi a lepedék megtelepedését, valamint erősít a fogzománcot.

  Lepedék elleni védelem: cink pajzsa hosszantartóan megakadályozza a lepedék felgyülemlését.  

  Természetes fehérség: szilika hatóanyagai gyengéd folteltávolító hatást eredményeznek.

  Friss lehelet: a különféle friss ízek stimulálják a szájüreg frissesség receptorait, a kellemesen felfrissült érzet érdekében.

Pótfejek

 • Oral-B CrossAction® pótfejek

  Az Oral-B egyik prémium fogkefefejeként a CrossAction precíz dőlésszögben kialakított sörtékkel rendelkezik, amelyek akár 100%-kal több lepedéket távolítanak el, mint az Oral-B manuális fogkefék. Az Oral-B CrossACtion fogkefefej sörtéi olyan mérnöki kialakítással bírnak, amelyet az optimális fogeléréshez terveztek. Különleges sörtéi mélyen a fogak közé hatolva távolítják el a lepedéket és az egész szájüreget tisztábban hagyják maguk után, mint az Oral-B manuális fogkefék. Minden oszcilláló/forgó fogkefemarkolattal használható.

   A Kaliforniában 1950-ben történt megalapítása óta az Oral-B világszerte kiváló szájápolási termékeket kínál a fogyasztók, fogorvosok és kereskedők számára. A tengeren túl a német eredetű Braun GmbH, amely később a tölthető elektromos fogkefék gyártása céljából az Oral-B-vel írt alá együttműködési megállapodást, több mint 80 éve gyárt kisméretű, modern elektromos készülékeket.

Manuális fogkefék

 • Oral-B Pro-Expert All In One

  Az Oral-B Pro-Expert All In One kézi fogkefe több részre osztott Power Tip sörtéinek köszönhetően a nehezen hozzáférhető területek tisztítására is képes. Textúrált nyelvtisztítója segítségével eltávolítja a kellemetlen szagot okozó baktériumokat és 16 fokban döntött keresztirányú sörtéivel mélyebben behatol a fogak közé, mint az egyenletes sörtéjű fogkefék. Ergonómikusan kialakított, csúszásmentes markolatának köszönhetően kényelmesen és biztosan tartható a kézben. Klinikai értelemben vett hatását tekintve:

  • A lepedék akár 99%-át is eltávolíthatja a nehezen hozzáférhető területekről.
  • Bizonyított, hogy már néhány hetes használata is jelentősen csökkenti az ínyproblémák kialakulását.
  • Eltávolítja a baktériumokat, így jelentősen csökkenti a rossz leheletet