Fogkrém és szájvíz

TALÁLJA MEG AZ ÖN SZÁMÁRA LEGMEGFELELŐBB FOGKEFÉT ÉS SZÁJVIZET!
Az Oral-B fogkrémek és szájvizek rendkívül széles kínálata lehetővé teszi, hogy fogait és szájüregét még tisztábbá* varázsolja. Magas színvonalú ternékeink között megtalálja a saját szükségleteinek megfelelő terméket.
BLEND-A-MED 3D WHITE WHITENING THERAPY
Fehér fogak és ragyogó mosoly az Oral-B 3D White Whitening Therapy termékcsaláddal, melyet kifejezetten a szájhigiéniai problémával és fogérzéknységgel küzdők számára fejlesztettek ki.

Az Oral-B 3D White Whitening Therapy Whitening Sensitive és az Oral-B 3D White Whitening Therapy Enamel Care fogkrémek Active Mineral ComplexTM formulát tartalmaznak, gyönyörűen fehérítenek* és táplálják, valamint erősítik a fogzománcot.
ORAL-B & BLEND-A-MED 3D WHITE
Ismerje meg ragyogó mosolyának titkát: a Blend-a-med 3DWhite termékcsaládot! Ragyogóan fehér mosoly és magabiztosság: a felületi elszíneződések akár 100%-ának eltávolításával és a fogzománc megfelelő ápolásával. Mert a mosoly a legjobb smink.
BLEND-A-MED COMPLETE
Átfogó tisztítás és friss lehelet egész napon át a blend-a-med Complete termékcsaláddal! Ötvözze a Complete fogkrém bizonyított tisztítóhatását a Complete szájvíz használatával, és az eredmény nem más, mint friss lehelet és a szájüreg teljes védelme.
Melyik az Ön számára legideálisabb fogkrém?
Az áruházak polcain sorakozó rendkívül széles választéknak köszönhetően nem mindig könnyű eldönteni, melyik terméket helyezzük a kosarunkba. Mi most egy olyan írást hoztunk el Önnek, amely segít eldönteni, melyik az Ön számára megfelelő fogkrém.