Fogkrém és szájvíz

TALÁLJA MEG AZ ÖN SZÁMÁRA LEGMEGFELELŐBB FOGKEFÉT ÉS SZÁJVIZET!

Az Oral-B fogkrémek és szájvizek rendkívül széles kínálata lehetővé teszi, hogy fogait és szájüregét még tisztábbá* varázsolja.

* A foglepedék eltávolításával, rendszeresen, napi kétszeri használat mellett, a kizárólag egy átlagos fogkrémmel történő fogmosáshoz képest.

TISZTĺTÁS AZ ĺNYVONAL MENTÉN, AZ EGÉSZSÉGESEBB SZÁJÜREGÉRT
Megtisztítja a fogínyt, ezáltal segít megelőzni a későbbi problémák kialakulását. Még a nehezen elérhető területeket is tisztítja.
ORAL-B GUMLINE PURIFY
A fogíny az egészséges szájüreg alapja.
Gondoskodjon fogínyéről a lepedék semlegesítésével, az Oral-B innovatív fogínyvédő megoldásainak segítségével!
Egészségesebb fogíny a szájüreg egészségéért, már az 1. naptól kezdve*

* Rendszeres használat esetén, az Oral-B fogkrémekhez képest.

ORAL-B PROFESSIONAL GUM & ENAMEL PRO-REPAIR

Az érzékeny fogakhoz tervezett Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém már 2 hét alatt* csökkenti a fogíny-irritációt, és segít a fogzománc helyreállításában. Különleges ActivRepair technológiája pedig antibakteriális hatása révén segít a fogíny revitalizálásában, és óvja a fogakat a saverózióval szemben.

A különböző változatokban kapható prémium fogkrémcsalád a fogínyvonalat célozza meg:

  • Az Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair Original fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém enyhén ízesített és selymes állagú.
  • Az Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair Gentle Whitening fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém optimalizált szilikarendszere gyengéden eltávolítja az elszíneződéseket, lerakódásokat és fogkövet, valamint megelőzi a kialakulásukat.
  • Az Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair Extra Fresh fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém fokozott mennyiségű hűsítő összetevőt tartalmaz, hogy hosszan tartó friss és tiszta érzetet nyújtson – a fogmosás után hosszabb idő elteltével is.

* laboratóriumi vizsgálat keretében, meggyengült fogzománcon

ORAL-B GUM & ENAMEL REPAIR

Az Oral-B Gum & Enamel Repair fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém már 2 hét alatt* segít a fogíny irritációjának enyhítésében és a fogzománc helyreállításában.

A különböző változatokban kapható prémium fogkrémcsalád a fogínyvonalat célozza meg:

  • Az Oral-B Gum & Enamel Repair Original fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém friss, mentolos ízesítésű és selymes állagú.
  • Az Oral-B Gum & Enamel Repair Gentle Whitening fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém optimalizált szilikarendszere gyengéden eltávolítja az elszíneződéseket és lerakódásokat, valamint megelőzi a kialakulásukat.
  • Az Oral-B Gum & Enamel Repair Extra Fresh fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém optimalizált ízesítése hosszan tartó frissességet biztosít.

* laboratóriumi vizsgálat keretében, meggyengült fogzománcon

ORAL-B SZÁJVIZEK
Magas színvonalú ternékeink között megtalálja a saját szükségleteinek megfelelő terméket.
Melyik az Ön számára legideálisabb fogkrém?
Az áruházak polcain sorakozó rendkívül széles választéknak köszönhetően nem mindig könnyű eldönteni, melyik terméket helyezzük a kosarunkba. Mi most egy olyan írást hoztunk el Önnek, amely segít eldönteni, melyik az Ön számára megfelelő fogkrém.
ÖSSZETEVŐK
Megtisztelő számunkta, hogy a fogkrémekben található összetevők és hatásaik kapcsán felkereste honlapunkat!