Fogkrém és szájvíz

Találja meg a megfelelő fogkrémet és szájöblítőt!
A fogkrémek és szájvizek széles választékának köszönhetően az Oral-B és a blend-a-med kínálatában mindent megtalál, ami a tisztább* és szép fogak eléréséhez szükséges. Legyen szó akár professzionális fogmosásról, fogfehérítésről vagy csupán a szájüreg felfrissítésről, az Oral-B és blend-a-med termékcsalád kínálatában biztosan megtalálja azt a terméket, amelyre szüksége van!
*a kizárólag fogkrémmel történő fogmosáshoz képest
Oral-B & Blend-a-med Pro-Expert
Fogaink és szájüregünk a napközben fogyasztott gyümölcsöknek vagy üdítőknek köszönhetően folyamatosan ki van téve a különböző savas hatásoknak, melyek rombolják a fogzománcot és fokozatosan gyengítik a fogakat.

A Blend-a-med Pro-Expert a legkorszerűbb fogkrém-technológiára épül: a benne található stannous fluorid komplex ellenállóvá varázsolja a fogakat a savak mindennapos, romboló hatásával szemben. Oldódó, parányi részecskéi a fogközökben is tisztítanak és felveszik a küzdelmet a szájüregben található baktériumok ellen, melyek a legtöbb fogászati probléma elsődleges okozói. Blend-a-med Pro-Expert fogkrém. Rendszeres  használatával már az 1. naptól kezdve egészségesebb és erősebb fogak*.

*egy általános fogkrémhez képest, a zománckárosodással és a lepedékkel szemben.

Oral-B & Blend-a-med 3D White
Ismerje meg ragyogó mosolyának titkát: a Blend-a-med 3DWhite termékcsaládot! Ragyogóan fehér mosoly és magabiztosság: a felületi elszíneződések akár 100%-ának eltávolításával és a fogzománc megfelelő ápolásával. Mert a mosoly a legjobb smink.
Blend-a-med Complete
Átfogó tisztítás és friss lehelet egész napon át a blend-a-med Complete termékcsaláddal! Ötvözze a Complete fogkrém bizonyított tisztítóhatását a Complete szájvíz használatával, és az eredmény nem más, mint friss lehelet és a szájüreg teljes védelme.
Segítségre van szüksége a fogkrém kiválasztásában?
A nagy választék mellett talán nehéz kiválasztania a megfelelőt... Szerencsére írásunk segítségére lehet a választásban, és eldöntheti, melyik az Ön számára leginkább megfelelő fogkrém!