Fogkrém és szájvíz

TALÁLJA MEG AZ ÖN SZÁMÁRA LEGMEGFELELŐBB FOGKEFÉT ÉS SZÁJVIZET!

Az Oral-B fogkrémek és szájvizek rendkívül széles kínálata lehetővé teszi, hogy fogait és szájüregét még tisztábbá* varázsolja.

* A foglepedék eltávolításával, rendszeresen, napi kétszeri használat mellett, a kizárólag egy átlagos fogkrémmel történő fogmosáshoz képest.

Segít a fogínyirritáció csökkentésében és a fogzománc helyreállításában már 2 hét elteltével*.

ActivRepair Technológiája

Védi a fogakat a saverózió ellen, valamint segít helyreállítani a fogzománcot.

* laboratóriumi vizsgálat keretében, meggyengült fogzománcon

ORAL-B PROFESSIONAL GUM & ENAMEL PRO-REPAIR
Fehér fogak és ragyogó mosoly az Oral-B 3D White Whitening Therapy termékcsaláddal, melyet kifejezetten a szájhigiéniai problémával és fogérzéknységgel küzdők számára fejlesztettek ki.

Az Oral-B 3D White Whitening Therapy Whitening Sensitive és az Oral-B 3D White Whitening Therapy Enamel Care fogkrémek Active Mineral Complex formulát tartalmaznak, gyönyörűen fehérítenek* és táplálják, valamint erősítik a fogzománcot.

* laboratóriumi vizsgálat keretében, meggyengült fogzománcon

ORAL-B GUM & ENAMEL REPAIR

Az Oral-B Gum & Enamel Repair fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém már 2 hét alatt* segít a fogíny irritációjának enyhítésében és a fogzománc helyreállításában.

A különböző változatokban kapható prémium fogkrémcsalád a fogínyvonalat célozza meg:

  • Az Oral-B Gum & Enamel Repair Original fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém friss, mentolos ízesítésű és selymes állagú.
  • Az Oral-B Gum & Enamel Repair Gentle Whitening fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém optimalizált szilikarendszere gyengéden eltávolítja az elszíneződéseket és lerakódásokat, valamint megelőzi a kialakulásukat.
  • Az Oral-B Gum & Enamel Repair Extra Fresh fogínyvédő és zománc-helyreállító fogkrém optimalizált ízesítése hosszan tartó frissességet biztosít.

* laboratóriumi vizsgálat keretében, meggyengült fogzománcon

ORAL-B SZÁJVIZEK
Magas színvonalú ternékeink között megtalálja a saját szükségleteinek megfelelő terméket.
Melyik az Ön számára legideálisabb fogkrém?
Az áruházak polcain sorakozó rendkívül széles választéknak köszönhetően nem mindig könnyű eldönteni, melyik terméket helyezzük a kosarunkba. Mi most egy olyan írást hoztunk el Önnek, amely segít eldönteni, melyik az Ön számára megfelelő fogkrém.
ÖSSZETEVŐK
Megtisztelő számunkta, hogy a fogkrémekben található összetevők és hatásaik kapcsán felkereste honlapunkat!