Gyerekek

ORAL-B ELEKTROMOS GYERMEKFOGKEFÉK
Az Oral-B kimagasló teljesítményű elektromos fogkeféi és fogkrémei az első tejfogaktól kezdve, a fogszabályzókon át és azokon túl is gondoskodnak a gyerekek helyes és rendszeres fogmosásáról.
Extra puha sörték
Csúszásmentes markolat
A HELYES FOGMOSÁSI SZOKÁSOK ITT KEZDŐDNEK
A szülőknek naponta kétszer, egy borsónyi mennyiségű fluoridos fogkrémmel meg kell mosniuk a gyermekek fogait. 1 éves korban pedig már érdemes egy fogorvosi látogatást is beütemezni.
Érzékeny fogmosási üzemmód
Kicsi kerek fogkefefej
Fogkefefej extra puha sörtékkel
AZ ERŐS FOGAK A SZÓRAKOZTATÓ FOGMOSÁSSAL KEZDŐDNEK
A gyerekek imádni fogják, hogy a gyengéd Oral-B elektromos fogkefék és fogkrémek kedvenc Disney-karaktereiket ábrázolják. Még sosem volt ilyen egyszerű a helyes fogmosási szokások kialakítása!
Nyomásérzékelő
Kíméletes, kerek fogkefefej
Csatlakozás az Oral-B FunZone applikációhoz
A NÖVEKVŐ SZÁJACSKÁKNAK ERŐS FOGAKRA VAN SZÜKSÉGÜK
Az Oral-B elektromos fogkefék beépített funkciókkal (mint például a nyomásérzékelő) segítik a gyerekeket a megfelelő szájápolási szokások kialakításában, hogy önállóan is helyesen tudjanak fogat mosni.
Nyomásérzékelő
Kíméletes, kerek fogkefefej
Csatlakozás az Oral-B FunZone applikációhoz
ERŐS FOGAK. MAGABIZTOS MOSOLYOK.
Az Oral-B elektromos fogkefék olyan dinamikus funkciókkal rendelkeznek, mint a nyomásérzékelő, így biztosítják a tinédzserek – és szüleik – számára az egészséges és kiemelkedően tiszta fogakat.
Tudjon meg többet a gyermekek szájápolásáról!
További kérdése van gyermeke szájhigiéniájával kapcsolatban? Íme néhány cikk, amely segítséget nyújt Önnek és családjának az egészséges szájhigiénia megőrzéséhez.
Ingyenesen letölthetó az App Store™ és a Google Play™ áruházakból. Az Apple, az Apple logó, az iPhone és az iPad az Apple, Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett végjegel. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. ©Disney, ©Disney/Pixar, & ©2016 Lucasfilm Ltd. minden jog fenntartva.