Gyerekek

Gyerekek

Oral-B Stages gyermekeknek

Az életen át végigkísérő egészséges szokások kialakítása itt kezdődik! Termékeinket kifejezetten a gyermekek méreteihez terveztük, valamint ©Disney, ©Disney/Pixar, ©MARVEL vagy TM Lucasfilm Ltd karakterekkel díszítettük, hogy a fogmosás még élvezetesebb lehessen a kicsik számára!

Gyerekek

Disney Magic Timer™ alkalmazás az Oral-B-től

A gyermekek 90%-a hosszabb ideig mos fogat, ha Disney Magic Timer™ alkalmazást használ. Vásárolja meg valamelyik Oral-B Stages terméket, és töltse le a Disney Magic Timer™ alkalmazást! Olvassa be a terméket okostelefonja segítségével, és figyelje, ahogy a mesefigurák életre kelnek!


Oral-B Kids tölthető elektromos fogkefék (3 éves kortól)
Az Oral-B Stages Power Kids elektromos fogkeféket ©Disney, TM Lucasfilm Ltd mesefigurák teszik színesebbé, így a fogmosás még nagyobb élmény lehet a gyermekek számára. Az Oral-B manuális fogkefékhez képest kiváló teljesítmény, valamint a kifejezetten gyermekek számára készült puha fogkefefej segítségével Ön is hozzájárulhat gyermeke egy életre szóló, egészséges fogmosási szokásainak kialakításához!
Gyerekek

Tudjon meg többet a gyermekek szájápolásával kapcsolatban!

A gyermekek szájápolási szükségletei a növekedésükkel párhuzamosan változnak. Olvassa el írásainkat azzal kapcsolatban, hogy a különböző életkorokban hogyan segíthet gyermekének elsajátítani a helyes fogmosási szokásokat.