Gyerekek

ORAL-B STAGES GYEREKFOGKEFÉK
Ötven éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy a gyerekek szájápolási igényei a korukkal együtt változnak. Ezért minden egyes Stages fogkefénket életkorhoz, és a hozzá tartozó fejlődési szükségletekhez terveztünk.
DISNEY MAGIC TIMER™ ALKALMAZÁS
Varázsolja a fogmosást szórakoztató élménnyé gyermeke számára, és válasszon mesehőst az Oral-B Disney Magic Timer alkalmazásból!
GYORSAN TANULNAK
3-5 éves korban
Mivel megvan már mind a 20 tejfoguk, segítséggel egyre ügyesebben mosnak fogat. Kedvenc Disney mesehőseivel ösztönözze gyermekét a helyes fogmosási szokások kialakítására! Többek között: Jégvarázs, Verdák, Mickey egér figurás termékek.
NÉZD CSAK ANYU, MÁR EGYEDÜL IS TUDOK FOGAST MOSNI!
6-12 éves korban
Mivel egyre több lesz a maradó foguk, szükségük van egy olyan fogkefére, amely megfelel növekvő igényeiknek. Segítsen nekik az önállósulásban, miközben kedvenc Disney szereplőik vidám élménnyé varázsolják a fogmosást. Többek között: Jégvarázs, Disney-hercegnők, Star Wars figurás termékek
FÜGGETLEN ÉS KAPCSOLÓDIK
12 éves kor felett
Most már maguktól mossák a fogukat, és gyakran megvan rá a saját motivációjuk. 2 perces időmérővel és nyomásérzékelővel (ez lassítja a fogkefét, és jelzi, ha túl erősen nyomják) segítsen nekik, hogy a fogorvosok ajánlásának megfelelően mossanak fogat. A fogkefe Bluetooth-technológiával kapcsolódik szakszerű felügyeletért a Oral-B alkalmazáshoz és annak speciális funkciókkal rendelkező Funzone részéhez.
Tudjon meg többet a gyermekek szájápolásával kapcsolatban!
A gyermekek szájápolási szükségletei a növekedésükkel párhuzamosan változnak. Olvassa el írásainkat azzal kapcsolatban, hogy a különböző életkorokban hogyan segíthet gyermekének elsajátítani a helyes fogmosási szokásokat.