Gyerekek

ORAL-B ELEKTROMOS GYERMEKFOGKEFÉK
3 éves kortól a fogorvosok által ajánlott Oral-B elektromos fogkefe segíti a gyermekeket foguk egészségének megőrzésében, fejlődésük minden szakaszában.
Extra puha sörték
Csúszásmentes markolat
A HELYES FOGMOSÁSI SZOKÁSOK ITT KEZDŐDNEK
A szülőknek naponta kétszer, egy borsónyi mennyiségű fluoridos fogkrémmel meg kell mosniuk a gyermekek fogait. 1 éves korban pedig már érdemes egy fogorvosi látogatást is beütemezni.
Érzékeny fogmosási üzemmód
Kicsi kerek fogkefefej
Fogkefefej extra puha sörtékkel
TEJFOG, NAGY MOSOLY
5 éves korig mind a 20 tejfognak ki kell nőnie. A szülőknek legalább naponta kétszer, reggel és elalvás előtt meg kell mosniuk a gyermekek fogait.
Nyomásérzékelő
Kíméletes, kerek fogkefefej
Csatlakozás az Oral-B FunZone applikációhoz
OLYAN GYORSAN FELNŐNEK!
Ebben az időszakban kezdenek kinőni a maradandó fogak. A szülőknek folytatniuk, illetve felügyelniük kell gyermekük fogmosását 7 éves kor felett is.
Nyomásérzékelő
Kíméletes, kerek fogkefefej
Csatlakozás az Oral-B FunZone applikációhoz
MARADANDÓ FOGAK. KAMASZOS HOZZÁÁLLÁS.
Bár ekkorra már a tizenévesek minden maradandó foga kinőtt, szükségük lehet fogszabályzóra vagy láthatatlan fogszabályzó sínre. Emellett a bölcsességfogak is megjelennek, amelyeket előfordulhat, hogy ki kell húzni. A tizenévesek egy kifejezetten számukra tervezett Oral-B fogkefével is ápolhatják fogaikat.
Tudjon meg többet a gyermekek szájápolásáról!
További kérdése van gyermeke szájhigiéniájával kapcsolatban? Íme néhány cikk, amely segítséget nyújt Önnek és családjának az egészséges szájhigiénia megőrzéséhez.
Ingyenesen letölthetó az App Store™ és a Google Play™ áruházakból. Az Apple, az Apple logó, az iPhone és az iPad az Apple, Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett végjegel. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. ©Disney, ©Disney/Pixar, & ©2016 Lucasfilm Ltd. minden jog fenntartva.