Disney „Magic” időmérő

Vajon mi a titka a kellő ideig végzett fogmosásnak? Ismerje meg az Oral-B Disney Magic Timer alkalmazást!
Hogy a gyermekek hosszabb ideig mossák a fogaikat, az Oral-B kedvenc Disney figuráikkal díszítette a Disney Magic Timer alkalmazást. Segítségével tízből kilenc gyermek hosszabb időt szán a fogmosásra. Vásárolja meg valamelyik Oral-B Stages terméket és töltse le a Disney Magic Timer alkalmazást! Olvassa be a terméket okostelefonjával és megfigyelheti, ahogyan a mesefigurák életre kelnek.
FELFEDEZÉS FOGMOSÁSSAL
A fogmosás közben a gyerekek egy izgalmas képet látnak maguk előtt szép lassan megjelenni. Minél tovább mossák a fogukat, annál nagyobb felület válik láthatóvá a képből.
MÓKÁS JUTALMAZÁSOK
Ha a gyerekek rendszeresen mossák fogaikat a Magic Timer alkalmazással, apró virtuális emblémákat és jutalmakat szerezhetnek a megfelelő fogmosási szokások kialakításáért.
TÖLTSE LE MÉG MA!
A DreamPlay által készített Oral-B Disney Magic Timer alkalmazás letölthető az App store-ból és a Google Play áruházból.
KÖVESSÉK NYOMON A FEJLŐDÉST!
A naptár segítségével nyomon követhető gyermeke egészséges szájhigiéniai szokásainak alakulása!
Tudjon meg többet a gyermekek szájápolásával kapcsolatban!
A gyermekek szájápolási szükségletei a növekedésükkel párhuzamosan változnak. Olvassa el írásainkat arról, hogy a különböző életkorokban hogyan segíthet gyermekének!
Kids gyermek szájápolási termékek vásárlása
Vásárolja meg gyermekének a számára készült szájápolási eszközöket, és ismertesse meg vele időben a fogmosás fontosságát!