MIÉRT VÁLASSZAM AZ ORAL-B ELEKTROMOS FOGKEFÉT

Az Oral-B 1000 elektromos fogkefék összehasonlítása - Mi a különbség?

MEGOSZTÁS

Oral-B elektromos fogkeféink 3D-s tisztítófunkciója azt jelenti, hogy a fogkefe rezgő, forgó és pulzáló mozgása a lehető legjobb tisztítást nyújta használóinak, és akár 100%-kal több lepedéket távolít el fogínyvonal mentén, mint az Oral-B manuális fogkefék. A fogkefe pulzálással fellazítja, majd rezgő-forgó mozgással kisöpri azt a helyéről.

Az Oral-B 1000 modellek kiváló választást jelentenek, és teljesítmény, illetve műszaki jellemzők tekintetében azonosak a társaikkal. A közöttük lévő különbséget a dobozban található fogkefefej (pl. a CrossAction 1000 egy CrossAction fogkefefejjel rendelkezik) és a fogkefe markolatának színe jelenti.

Ezek a modellek percenként 8800 rezgő- és 20 000 pulzáló mozdulatot végeznek. A fogkefe markolata egy rendkívül praktikus nyomásérzékelőt tartalmaz, amely jelzi a túl erős nyomással végzett fogmosást, és a fogíny védelmében megállítja a pulzálást. A fogkefék beépített időmérője 30 másodpercenkénti rezgéssel jelzi, hogy ideje áttérni a szájüreg következő területére. Itt megtekintheti, hogy mely termékek rendelkeznek időmérővel.

Az Oral-B valamennyi kerek fogkefefeje 45 fokban forog jobbra és vissza, 45 fokban balra és vissza, illetve végez rezgő mozgást előre és hátra. Az egyetlen nem forgó fogkefefej a Deep Sweep modellünk, amely oldalirányban végzett seprőmozgással működik.

Az Oral-B fogkefefejek mindegyike kiválóan tisztít. Az, hogy melyik az Ön számára legmegfelelőbb, személyes igények és preferencia kérdése. Feltüntettünk néhány adatot azok alatt a fogkefefejek alatt, amelyek szerepeltek az Ön által említett modellekben, és reméljük, ez segít eldönteni, hogy melyik lehet a legmegfelelőbb az Ön számára.

  • CrossAction – Ezek a modellek képviselik a legkorszerűbb fogkefefej-technológiánkat. A tökéletes dőlésszögben elrendezett sörték precíz tisztítást tesznek lehetővé, a fogászati eszközök ihlette kialakításnak köszönhetően pedig a kefefej minden egyes fogat 16 fokos szögben megdöntött sörtékkel ölel körül.

  • Precision Clean – A fogkefefejen rövid és hosszú sörték váltakoznak. Az alsó és felső rész hosszabb sörtéi jobban megtisztítják a fogközöket, mert mélyebben behatolnak a nehezen elérhető területekre.

  • Pro Gum Care (Fogínykímélő fogkefefej) – Az extra puha sörték kíméletesen tisztítanak és tökéletes megoldást jelentenek az érzékeny fogakkal vagy fogínnyel rendelkezők számára.

  • Power White (3D fogfehérítő kefefej) – Ezt a gumiból készült, polírozókehellyel rendelkező fejet a fogfelületi elszíneződések gyengéd eltávolításához tervezték, a természetesen fehér fogak érdekében. A sörték megtisztítják a fogakat és azok környezetét, ezzel segítenek a lepedék eltávolításában.

Mivel az Oral-B elektromos fogkefék árait a kereskedők szabják meg, ezért érdemes körülnézni és megtalálni a legkedvezőbb ajánlatot. A weboldalunkon összehasonlíthatja a termékek árait és megtudhatja, hogy az adott kereskedőnél van-e raktáron az Ön által vásárolni kívánt modellből. Csak írja be a keresett modell nevét, majd kattintson az "Áruház keresése" gombra!

„Oszcilláció” vagy rezgő mozgás alatt a cserélhető fogkefefejekre jellemző előre-hátra mozdulatot értjük. A legtöbb esetben ez a forgó oszcilláció 45 fokban az egyik, illetve 45 fokban a másik irányban történik. A 3D modelljeink „pulzálása” alatt azt mozgást értjük, amikor a kefefej nagyon gyorsan előre-hátra, azaz felváltva a fogak felé és azoktól eltávolodva mozog.

A Pro 2000 és az ennél magasabb számmal jelzett összes modellünk nyomásérzékelővel készül. Ezek a fogkefék túl erős nyomás hatására leállítják a pulzálást, ami a fogmosás alatt észrevehetően különböző érzetet és hangot kelt. Itt megtekintheti, hogy mely termékek rendelkeznek nyomásérzékelővel. A Pro 2000 és az annál magasabb számmal jelzett modelleknél egy lámpa található a fogkefefej alatt, amely a túl erős nyomással végzett fogmosást piros fénnyel teszi még észrevehetőbbé.

A Pro 2000 és az annál magasabb számmal jelzett modelljeink közül több Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, ezek a fogkefék a SmartSeries nevű termékcsaládba tartoznak. Itt tekintheti meg a különböző SmartSeries fogkeféket.

Fogkeféink várható élettartama 3–5 év (a felhasználó napi kétszer, 2 percig tartó fogmosását alapul véve). Azonban a fogkefe élettartama számos egyéb tényezőtől, például a fogkefe karbantartásának módjától és személyes használatától is függ, így ez az időtartam lehet rövidebb vagy hosszabb. Ha az Ön fogkeféje 2 évnél nem régebbi, vonatkozik rá a garancia, és biztosan tudunk Önnek segíteni a probléma megoldásában. Ez esetben forduljon hozzánk bizalommal!

Mint minden elem, az újratölthető akkumulátorok élettartama is véges, és egy bizonyos használati idő elteltével már nem teljesítenek olyan jól, mint egykor, majd végül teljesen elhasználódnak. Az akkuulátor elhasználódását követően célszerű egy új elektromos fogkefét vásárolni. Mivel minden elektromos fogkefe markolat vízzáró tömítéssel készül, ezért nem áll módunkban akkumulátorcserés szervizt kínálni.