FELNŐTTKOR

Mennyibe kerül a fogászati implantátum?

Image - Mennyibe Kerül A Fogászati Implantátum? - Main article banner
MEGOSZTÁS

A megfelelő fogászati implantátum költséghatékonyabbnak bizonyulhat, mint más fogászati helyreállító alternatívák, mint például a koronák és műfogsorok. Az implantátum befektetésnek számít, és megfelelő gondozással egy életen át kitarthat.

Fogászati implantátum kezelési terv

Az implantációt végző fogorvos az Ön egyedi szájápolási igényeihez igazodó speciális kezelési tervet határoz meg. Az implantációs eljárások nem mindenki számára egyformák, így a költségek sem. Az Ön egyéni kezelését figyelembe véve a fogászati implantátum kezdeti és hosszú távú költségei minimálisra csökkenthetők, mivel Ön fel lesz készítve arra, hogyan gondoskodhat az implantátum hosszú élettartamának biztosításáról.

A fogászati implantátumok biztosítása

Néhány egészségbiztosító állja a fogászati implantátum költségét. Vegye fel a kapcsolatot biztosítójával, hogy megtudja, fedezik-e a fogászati implantátum költségeit, illetve milyen mértékben és milyen helyzetben! Annak érdekében, hogy a fogászati implantátum megfizethetőbb legyen, beszéljen fogorvosával a fizetési módról vagy a finanszírozási lehetőségekről.