FOGZOMÁNC

Hogyan működik a fogfehérítés?

Hogyan Működik A Fogfehérítés? article banner
MEGOSZTÁS

A fogfehérítés két módon történik; az első a fogak külső rétegén, valamint a fogzománc alatt képződött foltok eltávolítása, a második pedig az újabb foltok képződésének megakadályozása. Mindez folteltávolítás, foltfehérítés és foltok elleni védelem által történik.

Hogyan működik a fogfehérítés?

Tudjon meg többet a fogfehérítésről

Hogyan működik a folteltávolítás?

A fog külső rétegén képződött foltok eltávolításához kémiai és fizikai kezelés egyaránt használatos; ilyen például a lézeres fogfehérítés, dörzsölés/radírozás és a kémiai foltsemlegesítés. Az esztétikai fogászat különféle műveletei eltávolítják vagy semlegesítik a foltot, amely a zománc külső rétegén található, így fogfehérítés után fényesebbek és fehérebbek lesznek a fogak.

A zománc alatt felhalmozódott makacs foltok eltávolításához fehéríteni kell a felszínt. A fehérítés kémiai eljárás, amely során a foltmolekulák oxidációjával eltávolítják a színanyagot. A különféle fogfehérítési módoknál eltérő mennyiségű fehérítő ágenst avagy hidrogén-peroxidot alkalmaznak, így szabályozni lehet, hogy mennyire fehér legyen a fogsora a fogfehérítés után.

A fogfehérítési módok közé tartozik a fogorvos általi professzionális kezelés, a fogfehérítő fogkrém, fogfehérítő csíkok, illetve az otthon használatos fehérítő rendszerek használata. A fogfehérítési árak kedvező lehetőséget nyújtanak.

Hogyan Működik A Fogfehérítés?

A fogfehérítési módok közé tartozik a fogorvos általi professzionális kezelés, a fehérítő fogkrém, fehérítő csíkok, illetve az otthon használatos fehérítő rendszerek használata.

Tudjon meg többet a foltok eltávolításáról

Mi okozza a foltok kialakulását?

A fogakon kialakuló foltoknak számos forrása lehet. A fényes fogsor és az egészséges mosoly érdekében próbálja kerülni a foltok kialakulásáért felelős élelmiszereket és tevékenységeket. Ilyen tevékenység például adott élelmiszerek és italok fogyasztása, dohányzás, nem megfelelő szájhigiénia, továbbá adott betegségek. Ha ezek közül bármelyik megtörténne, próbáljon a lehető leghamarabb fogat mosni.

Az egészségesebb, fehérebb fogsor és a vonzó, magabiztos mosoly érdekében válassza a Blend-a-med 3D White terméket.

Tudjon meg többet a foltok kialakulásának okairól 

Mi a fogfehérítés legjobb módja?

Ha fogfehérítésen gondolkodik, számos lehetőséget érdemes mérlegelnie. Az esztétikai fogászati kezelésektől kezdve a lézeres fogfehérítésen át az otthoni rendszerekig számos opció közül választhat. Íme néhány megfontolandó tényező:

1. Melyik opció biztosítja Önnek a legjobb eredményeket?

Az általunk kínált fogfehérítő fogkrémek teljes sorozatából kiválaszthatja azt a fehérítési fokozatot, amely a legjobban megfelel a szükségleteinek. Az eddigi legmodernebb fehérítő összetételünk a 3D White Brilliance fogkrém. A különleges illuminációs összetételnek és a mikrotisztításról gondoskodó fehérítőgyöngyöknek hála, ragyogóan fehér és tiszta lesz a fogsora.

A fehérítő csíkok különféle formában érhetők el, így kiválaszthatja az Ön számára leginkább megfelelő fehérítési fokozatot. Az általunk kínált fehérítő csíkok között a fehérítést elsőként alkalmazók, illetve érzékeny fogsorral rendelkezők számára kínált leggyengédebb opciótól kezdve az azonnali és drámai eredményt igénylők számára kínált 1 órás gyorskezelésig minden fokozatot megtalál.

Ha a fogfehérítés árait tekintjük, a legmodernebb fehérítési kezelés olyan jól fehérít, mint egy 140 000 HUF értékű professzionális fogfehérítési kezelés, ráadásul exkluzív FlexFit technológiával rendelkezik, amely nyúlik és alkalmazkodik az egyedi fogsorhoz.

2. Melyik opció óvja fogai egészségét a szépségápolási hatáson kívül?

Fogkrémeink számos különféle eredményt kínálnak a legerősebb fehérítési kezeléstől kezdve a gyengéd kezelésig. A 3D White Luxe Lustrous Shine fogkrémünk a felszíni foltok akár 90%-át eltávolítja, ugyanakkor megerősíti és újraépíti a fogzománcot. Fluorid tartalmának köszönhetően a fogkő és a fogromlás elleni küzdelmet is segíti, így nem csupán fehérebb fogsort biztosít, hanem egyúttal fogai épségét is óvja a fogfehérítés után.

Az általunk kínált összes fehérítő csík termék a fogorvosok által használt fogzománckímélő fehérítő ágenset tartalmaz, így a kiváló eredmények mellett egészségesebbek is lesznek a fogai. A fogrémeink teljes termékskálája napi szinten eltávolítja a felszíni foltokat és a lerakódott plakkot. A multi-care szájöblögető gondoskodik a fogakon kialakuló foltok elleni védelemről, és teljes körű szájhigiénét biztosít.

Fontos tisztában lenni az otthoni fehérítő keverékek, különösen az önállóan elkészített keverékek használatának kockázatával. Az ilyen házi szereknél fennálló leggyakoribb veszély a fogzománc károsodása. A természetes élelmiszerek, például az eper vagy a narancshéj használata, valamint a szódabikarbóna bármilyen formában történő használata a fogíny irritációját okozhatja, meggyengítve a fogzománcot. Fogfehérítés esetén a legjobb választás, ha recept nélkül kapható termékeket, például 3D White fehérítőt használ az egészségkárosodás elkerülése érdekében.

Blend-a-med 3D White Luxe Perfection használata javasolt a fehérebb fogsor eléréséhez.

A 3D White termékcsalád használatával egészségesebb fogsorra tehet szert a tündöklően fehér mosoly mellett.