MIÉRT AZ ORAL-B FOGKRÉM?

Ragyogó mosoly fogfehérítő fogkrém használatával!

MEGOSZTÁS

Szeretne fehér fogakat, de nem engedhet meg magának költséges fogfehérítő kezelést? Próbálja ki a fogfehérítést házilag, fogfehérítő fogkrém segítségével!

Ragyogó Mosoly Fogfehérítő Fogkrém Használatával!

Rendszeres használattal a fogfehérítő fogkrém segít a lepedék és az elszíneződések eltávolításában, így hozzájárul az egészséges mosolyhoz. Különleges összetevőinek köszönhetően könnyedén eltávolítja a felületi elszíneződéseket a természetes fogakról. Összetevői között megtaláljuk a kíméletes dörzsanyagként működő kovasavat és a nátrium-hexametafoszfátot, amely kémiai úton távolítja el az elszíneződéseket.

Fogai azonban mindenkinek eltérőek. Tehát attól még, hogy egy fogfehérítő fogkrém használatától a barátunk, házastársunk vagy gyermekünk fogsora látványosan fehérebb lett, nem biztos, hogy nálunk is ugyanilyen eredményt produkál. Azt sem árt tudni, hogy a műfogsor, illetve a barázdazárással, héjjal vagy fogászati ragasztóval kezelt fog másként reagál az elszíneződésekre és a fogfehérítő termékekre, mint a természetes fogzománc. A fogfehérítő fogkrém nem feltétlenül képes észrevehető módon kifejteni hatását az elszíneződött koronákon, vagy fogtöméseken.

Noha a fogfehérítő fogkrém kellően kíméletes ahhoz, hogy a legtöbb ember teljes biztonsággal használhassa azt, mégis előfordulhat, hogy az elszíneződéseket eltávolító összetevők hatására egyes emberek érzékenyebbnek érzik fogaikat. Ennek elkerülése érdekében már rendelkezésre állnak olyan fogfehérítő fogkrémek, melyek az érzékenységgel szemben is védelmet kínálnak a házilag végzett fogfehérítés során.

Elképzelhető, hogy több fogfehérítő fogkrémet is ki kell próbálni, mire megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelőt. A fogászati fogfehérítés mellett a fehérítő fogkrémek használata mégis egyre népszerűbb megoldás a ragyogó fogak eléréséhez.