MIÉRT VÁLASSZAM AZ ORAL-B ELEKTROMOS FOGKEFÉT

Találja meg 2019. legjobb elektromos fogkeféjét saját részre

MEGOSZTÁS

A fogorvosok szerint az elektromos fogkefe használatával lehet a legjobban javítani a szájhigiénén. A rendelkezésre álló lehetőségek megismerése fontos része az Ön számára legmegfelelőbb elektromos fogkefe kiválasztásának.

Melyik az Ön számára legideálisabb elektromos fogkefe?

Elektromos fogkefe választásakor a legfontosabb tényező természetesen a tisztítás mértéke. Noha a legtöbb elektromos fogkefe hatékonyabb tisztítást biztosít a hagyományos fogkefékhez képest, némelyik elektromos fogkefe technológiája jobb.*

Az alábbi tartalom útmutatást biztosít az Ön számára legmegfelelőbb elektromos fogkefe kiválasztásához.

Image - Találja Meg 2019. Legjobb Elektromos Fogkeféjét Saját Részre - Main

Az elektromos és a hagyományos fogkefe összehasonlítása

Miért érdemes hagyományos fogkeféről elektromosra váltani? Tudta, hogy a hagyományos fogkefék a plakkok/lepedékek akár 50%-át is hátrahagyja? A plakk/lepedék egy rendkívül ragadós, színtelen, a fogakon rendszeresen képződő baktérium-lerakódás. A legjobban úgy lehet eltávolítani, ha több oldalról is megtámadjuk. Hagyományos fogkefe használata esetén csak a fogfelszín külső rétegét éri el. Az elektromos fogkefénk fogászati eszközre hasonlító, egyedi formájú eszköz, amely oszcillál, forog és pulzál, így nagyobb felületet tud befogni, tehát 100%-kal több plakkot távolít el. Egy nemrég befejeződött Cochrane Collaboration tanulmány megállapította, hogy az Oral-B elektromos fogkefék az egyetlen olyan típust képviselték, amelyek rövid és hosszú távon egyaránt következetesen és hatékonyabban csökkentették a plakk mennyiségét és a fogínygyulladás (gingivitis) mértékét mint a hagyományos fogkefék. Tehát amikor mérlegeli, hogy váltson-e a hagyományos fogkeféről elektromos fogkefére, vegye számításba, hogy elektromos fogkefe használatakor minden alkalommal kiváló tisztításban részesül.

Tudjon meg többet az elektromos fogkefék és a hagyományos fogkefék összehasonlításáról

Hogyan tudja kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb elektromos fogkefét?

Nincs két egyforma szájüreg, ezért az Ön szájüregéhez az adott szükségleteknek megfelelő kezelést kell választani. A legjobb elektromos fogkefe az a fogkefe, amely a személyes szükségletek fényében a legjobb eredményeket biztosítja. A legmodernebb modellek számos fogmosási módot és valós idejű visszajelzést biztosítanak közvetlenül a fogkefe nyeléből – ilyen például az Oral-B. Az Oral-B emellett az egyetlen olyan fogkefe, amely Bluetooth kapcsolatot biztosít, mely által hozzákapcsolható a fogkefe az Oral-B alkalmazáshoz, így nyomon követhető, megfigyelhető, és idővel aktívan javítható a fogmosási viselkedés.

Széles termékválasztékunk további kiváló funkciókat biztosít:

  • Az egyedi, kerek fogkefe fej majdnem olyan, mint egy fogászati eszköz, és több plakkot tud fellazítani, mint egy normál fogkefe.

  • A 3D Cleaning Action fellazítja a plakkot, forog, és elsöpri azt.

  • Akár 48 800 kefemozgás másodpercenként, a hagyományos fogkefével elérhető 600-hoz képest.

  • Független esettanulmányok során kimutatták, hogy az Oral-B hatékonyabb volt a hagyományos fogkefénél, 100%-kal több plakkot távolított el.

  • A testre szabható beállítások segítségével az Oral-B idővel fejleszti a fogmosási viselkedést.

  • Utazó tok tartozik hozzá, így biztosítható a kiváló tisztítás, bárhol is jár..

További segítségre van szüksége az Ön számára legmegfelelőbb elektromos fogkefe kiválasztásához? Tekintse meg a Power fogkeféink listáját.

Tudjon meg többet arról, hogyan választhatja ki a megfelelő elektromos fogkefét

Elektromos fogkefét keres gyermekei részére?

Az Oral-B és a Oral-B Pro-Health számos elektromos fogkefét kínál kifejezetten a különféle korú gyermekek számára. Az Oral-B Pro-Health Stages a fogorvosok által javasolt első számú fogkefe márka gyermekek részére.

Még szórakoztatóbbá teheti a fogmosást gyermekei számára, ha letölti az Oral-B által kínált Disney „Magic” időmérő alkalmazást. A gyermekek 98%-a hosszabb ideig mosott fogat az alkalmazásnak köszönhetően, így ez bizonyítottan segít a jobb szájhigiéné elérésében. A Disney „Magic” időmérő alkalmazás piacra dobását követő 9 hónap során több mint egymillió letöltés történt

Vélemények az elektromos fogkefékről

Az Oral-B kiváló elektromos fogkeféit világszerte számos fogorvos és fogyasztó ismeri el és dicséri. Feltétlenül olvassa át az Önhöz hasonló fogyasztók véleményeit és az általuk adott értékeléseket, ismerje meg az elektromos fogkefe teszteket.

A legmegfelelőbb elektromos fogkefe kiválasztásakor érdemes egy Oral-B fogkefe mellett döntenie a legjobb eredményekhez.

„Ez a termék nagyon könnyen használható, szórakoztató és könnyű vele a fogmosás. Még soha nem éreztem ennyire tisztának és simának a fogaim, mint ezzel a termékkel.”

– Dr. M. Johnson

Nézze meg, hogy mit mondanak mások az elektromos fogkefékről