MIÉRT VÁLASSZAM AZ ORAL-B ELEKTROMOS FOGKEFÉT

Miért hatékonyabbak az elektromos fogkefék? Az elektromos fogkefe jellemzői

MEGOSZTÁS

Egyszerűen megfogalmazva az újratölthető elektromos fogkefék jóval hatékonyabb lepedékeltávolítást tesznek lehetővé, mint a kézi fogkefék.

Image - Miért Hatékonyabbak Az Elektromos Fogkefék? Az Elektromos Fogkefe Jellemzői -Main

És mivel a helyes fogmosásnál Ön helyett végzik el a súroló mozdulatokat, használatukat sokan egyszerűbbnek érzik, mint a kézi fogkeféét. Ezek kívül, a számos típus és funkció miatt könnyen megtalálja az Ön szájápolási igényit leginkább kielégítő terméket.

Kiváló lepedékeltávolítás

Egy 2005-ben készült, a legjobb elektromos fogkefe tesztet közlő független vizsgálat szerint “A rezgő-forgó technológiával működő fogkefék rövid és hosszú távon is több lepedéket távolítottak el és hatékonyabban csökkentették az ínyproblémákat, mint a kézi fogkefék... Semmilyen más fogkefe típus nem mutatott ugyanilyen tartósan hatékony eredményt..."2 Az Oral-B 1991ben űttörőként vezette be a rezgő-forgó technológiát és azóta minden prémium kategóriás elektromos fogkeféjében alkalmazza. A közelmúltban ezt a technológiát az olcsóbb árkategóriás termékeibe, mint például az Oral-B Vitality típusba is beépítette.

* Robinson PG, et al., Manual versus powered toothbrushing for oral health [Kézi és elektromos fogkefékkel való fogmosás a száj egészségéért], The Cochrane Database of Systematic Reviews, 2005; 2. szám. Ez a tanulmány nincs sem reklámcélú, sem más üzleti kapcsolatban az Oral-B-vel.

Könnyű használat

Míg a hagyományos kézi fogkeféket a fogakon előre-hátra kell mozgatni, az elektromos fogkefék Ön helyett végzik el a tisztítást. Ez azt jelenti, hogy Önnek mindössze végig kell vezetnie a fogkefét a fogak felületén. A legtöbben, ha már elsajátították a technikát, ezt a fogmosási módot könnyebbnek találják. Ezen kívül az ízületi gyulladásban vagy hasonló betegségben szenvedők is kevésbé fájdalmasnak tarthatják az elektromos fogkefe használatát. Az elektromos fogkefék segítenek a gyermekek hatékonyabb fogmosásában is. Ennek ellenére, mielőtt gyermekének megengedi az elektromos fogkefe használatát, mindenképpen ellenőrizze a kor szerinti megjelölést.

Technológia és jellemzők

Az alkalmazott technológiák tekintetében és funkcióiban is sokoldalú elektromos fogkefék egyes típusai képesek még a szájhigiéniai szokások javítására is. A legtöbb típus olyan kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint a fogkefefej- vagy fogkefetartó, fürdőszobapultra helyezhető tárolóegység, és utazó töltő. A legjobb elektromos fogkefe hi-tech jellemzői között találhatók az alábbiak:

  • Számos tisztítási mód: érzékeny fogak tisztítása, fehérítő fogmosás, és ínymasszírozás

  • A nyomásérzékelők jeleznek, ha a fogmosás túl erőteljes

  • Az időzítők segítenek betartani a kvadránsokként ajánlott fogmosási időt

  • A fogkefefej cseréjének esedékességét jelző digitális emlékeztető

  • Rezgő-pulzáló és fogakat körbeölelő, illetve rezgő-forgó vagy hanghullámmal működő (szónikus) technológia

Egy nyéllel számos fogkefefej típus használható azért, hogy Ön a legszimpatikusabb