MIÉRT AZ ORAL-B FOGKRÉM?

A legjobb fogkrém fogérzékenységre

MEGOSZTÁS

A fogérzékenység, más néven fogászati ​​túlérzékenység vagy dentin túlérzékenység, általában evés vagy ivás közben tapasztalt fájdalom.

A legtöbb ember élete során tapasztalt már valamilyen fogfájást, így ha fogérzékenységgel küzd, azzal nincs egyedül. Szerencsére léteznek olyan szájápolási opciók, amelyek segíthetnek a fogérzékenység enyhítésében.Ez a cikk segítségére lesz, hogy megtalálja a legjobb fogkrémet az Oral-B-től, amelynek formulája védi az érzékeny fogakat, miközben gyengéd tisztítást biztosít. 

A fog belső szerkezetében található a pulpa, vagy más néven fogbél, amely szerves anyagok és vérerek keveréke, melyek a fogat és az idegeket táplálják. A pulpátegy dentin nevű anyagréteg veszi körül, amely kemény, de porózus. A dentinben nagyon vékonyka csatornák, ún. tubulusok ezrei futnak végig. A tubulusok csatornát biztosítanak az élő fog belsejéből és az idegekből a zománc felé. A fogkorona külső rétege nagyon kemény zománcrétegből áll, amely a legkeményebb szerkezet az emberi szervezetben. A zománc csak a fog külső felületét fedi az ínyvonal felett, az ínyvonal alatti, foggyökérnek nevezett területet már nem fedi, azt már a fogcement nevű szerkezet borítja. 

Egészséges fogakban a tubulusokat az íny és a fogcement borítja a foggyökérben és a fog zománcrétege alatt a külső korona felületen. Az egészségtelen fogak esetében azonban az ingerek a tubulusokon keresztül eljutnak az idegekhez, és izgatják azokat, érzékenységet okozva.  

A legjobb Oral-B fogkrém kiválasztása az érzékeny fogak számára 

Az érzékeny fogakra tervezett fogkrém-formulák kíméletesebb tisztítást nyújtanak, intenzív komfort biztosítása mellett. Olyan összetevőket tartalmaznak, mint például az ón(II)-fluorid, így kevesebb kellemetlenséget okoznak a fogmosás során.  

Az ón-fluorid elzárja a tubulusok lyukait, megvédi a fog idegeit a külső ingerektől, és elősegíti a gyengéd, de hatékony tisztítást.

Az Oral-B alábbi fogkrém formulája rendkívül hatékonynak bizonyult az érzékeny fogak védelmében. 

Az Oral-B Sensitivity and GumCalm fogkrémet kifejezetten érzékeny fogakra tervezték. Az egyedülálló formula az ACTIVCALM technológiát alkalmazza, amelyet fogorvosokkal együtt fejlesztettek ki, hogy segítsen védőréteget képezni az érzékenység azonnali csökkentése érdekében. Gyengéd habja ezen túlmenően komfortérzetet biztosít a szájban, miközben hűti az ínyt fogmosás közben és utána, a nyugtatóbb érzés érdekében.  

Az érzékeny fogakra tervezett fogkrém formulák elektromos fogkefével is kiválóan használhatók. Egyes elektromos fogkefék rendelkeznek érzékeny fogakra való fokozattal vagy üzemmóddal, amely az Ön által választott, fogérzékenységre való fogkrémmel együtt kiváló választás. E fogérzékenységre való opciók kombinálása kellő komfortot adhat Önnek ahhoz, hogy fenntartsa a napi kétszeri fogmosást és fogselymezést magában foglaló rutinját. 

Hogyan működik az Oral-B legjobb, érzékeny fogakra való fogkréme? 

Az Oral-B egyedülálló ACTIVCALM technológiáját fogorvosokkal együtt fejlesztették ki, hogy védőréteget képezzen az intenzív komfortérzés érdekében.  

MIÉRT ÉRDEMES AZ ORAL-B SENSITIVITY & GUM CALM FOGKRÉMMEL FOGAT MOSNI?  

Védőréteget képez Hűti az ínyt fogmosás közben és azután Intenzív komfortérzetet biztosít gyengéd habjának köszönhetően Az Oral-B a fogorvosok által ajánlott első számú fogkefe márka világszerte