FOGSZABÁLYZÓK

Melyik a legjobb elektromos fogkefe fogszabályzóhoz?

Image - Melyik A Legjobb Elektromos Fogkefe Fogszabályzóhoz? -Main article banner
MEGOSZTÁS

Fogszabályzó viselésekor a lepedék több helyen képes lerakódni és felgyülemleni.

REZGŐ-FORGÓ MOZDULATOK

Fogszabályzó viselésekor nagyobb gondot jelenthet a nehezen elérhető területek és a fogínyvonal tisztán tartása. Az Oral-B® elektromos fogkefék viszont rezgő-forgó meghajtásukkal átvállalják ezt a feladatot, és akár 100%-kal több lepedéket képesek eltávolítani, mint az Oral-B manuális fogkefék.

SPECIÁLIS KIALAKÍTÁSÚ FOGKEFEFEJ

Az Ortho fogkefefej speciális kialakítású sörtéivel könnyen és hatékonyan távolítja el a fogszabályzók és hasonló eszközök körüli lepedéket. Csak vezesse végig a fogkefét minden egyes fogon és időzzön rajtuk 1-2 másodpercet, majd haladjon végig a fogsorán úgy, mintha nem viselne fogszabályzót.

VÁLASZTHATÓ TISZTÍTÁSI ÜZEMMÓDOK

Minden elektromos fogkefénk rendelkezik mindennapos fogmosási üzemmóddal, amely segít a teljes, kétperces fogmosási idő betartásában, de emellett még számos más üzemmóddal is rendelkeznek. A mélytisztító üzemmód a normál fogmosást további egy perccel meghosszabbítva gondoskodik a fogszabályzó körüli lepedékek megfelelő időtartamú eltávolításáról, míg a masszázs üzemmód lágyan tisztítja a fogínyt a fogínygyulladás megelőzése érdekében.