MIÉRT VÁLASSZAM AZ ORAL-B ELEKTROMOS FOGKEFÉT

Hogyan használjuk a tölthető elektromos fogkefét?

Image - Hogyan Használjuk A Tölthető Elektromos Fogkefét? -Main article banner
MEGOSZTÁS

A tölthető elektromos fogkefe használata

Talán furcsán hangzik, de ma már sok iskoláskorú gyermek lelkesedik a fogmosásért. Ez az örömteli jelenség a tölthető elektromos fogkefe használatának tudható be.

Népszerűségéhez hozzájárul, hogy a tölthető elektromos fogkefét nagyon egyszerű használni. S bár egy tölthető elektromos fogkefe többe kerül, mint egy manuális, de ha gyermekünk (vagy akár mi magunk) így nagyobb lelkesedéssel mos fogat, akkor már megéri!

A tölthető elektromos fogkefék percenként általában 5–30 ezer mozdulattal működnek, így sokkal rövidebb idő alatt végeznek alapos munkát. És vannak olyan tölthető elektromos fogkefék, amelyek még ennél is nagyobb teljesítményre képesek.

A tölthető Oral-B elektromos fogkefe használatához nyomjunk fogkrémet a fogkefe fejére és tartsuk 45 fokos szögben, úgy, ahogy a manuális fogkefével tennénk. Kapcsoljuk be a készüléket és haladjunk fogról fogra. A tölthető elektromos fogkefékre jellemző kisméretű kefefej egyszerre általában egy fogat tisztít, természetesen ez függ fogaink méretétől is. Vezessük végig az elektromos fogkefét fogaink külső és belső felszínén, valamint a rágófelületeken!

Még ha tölthető elektromos fogkefét használunk is, a helyes fogmosáshoz legalább két perc szükséges, hogy kellő idő jusson minden egyes fog alapos megtisztítására. Ha elkészültünk a fogmosással, vízzel öblítsük le az elektromos fogkefe fejét és hagyjuk megszáradni.