FOGLEPEDÉK ÉS FOGKŐ

Az Oral-B elektromos fogkefék hatékonyabban eltávolítják a lepedéket, mint az Oral-B manuális fogkefék

MEGOSZTÁS

Az egyik legegyszerűbb módszer a lepedék lerakódásának megakadályozásában, a helyes szájápolási gyakorlat kialakítása. A lepedék távoltartásának egyik leghatékonyabb módja, ha az Oral-B elektromos fogkefét együtt használjuk a Blend-a-Med Pro-Expert fogkrémmel és az antibakteriális szájöblítővel, illetve rendszeresen eljárunk fogászati ellenőrzésre!

Az Oral-B elektromos fogkefék hatékonyabban eltávolítják a lepedéket, mint az Oral-B manuális fogkefék

A manuális fogkefe nem elég alapos?

Noha a manuális fogkefe is jól végzi a dolgát, azonban nehézkes vele a fogak közötti, a hátsó fogak körüli és szájüreg többi, nehezen elérhető területeinek tisztítása. Ennek következményeképp: ezeken a helyeken a lepedék fokozatosan felhalmozódik és idővel fogkőhöz, szuvasodáshoz vagy más fogászati problémához vezethet.

Mitől hatékonyabb az elektromos fogkefe?

  • Fogászati eszközök ihlette, kerek fogkefefej: A fogászati eszközök ihlette, kerek fogkefefej képes minden egyes foghoz igazodni, és mélyen a fogak közé hatolva tisztítani. 

  • Kiváló technológia: Az Oral-B elektromos fogkefék rezgő mozgásukkal fellazítják a lepedéket, majd forgó és oszcilláló mozgásukkal pedig kisöprik azt. Az Oral-B elektromos fogkefék percenként 48 800 mozdulatot tesznek, míg az Oral-B manuális fogkefék percenként legfeljebb 300–600 mozdulatra képesek. Az elektromos fogkefe klinikailag igazolt, kiváló technológiája akár 100%-kal több lepedék eltávolítására képes, mint az Oral-B manuális fogkefék. 

  • Kétperces időmérő: Az Oral-B elektromos fogkefék beépített időmérővel rendelkeznek, amely segít a fogmosási idő betartásában és a szájüreg átfogó és alapos tisztításában.

  • Tisztító üzemmódok: Az Oral-B elektromos fogkefék különböző tisztítási módokkal rendelkeznek, így az egyéni célok elérése érdekében a fogmosás személyére szabható. Válasszon és próbáljon ki többféle fogmosási üzemmódot, amíg meg nem találja az Ön számára legkényelmesebbet! 

Még több, az elektromos fogkefére történő váltás melletti érv.