MIÉRT VÁLASSZAM AZ ORAL-B ELEKTROMOS FOGKEFÉT

Találjuk meg a legjobb elektromos gyerekfogkefét!

MEGOSZTÁS

A gyerekeket nem mindig könnyű rávenni a fogmosásra, amelyet olykor akár még sírás, hiszti, vagy makacs elutasítás is kísérhet. Sokféleképp elérhető viszont, hogy a megfelelő szájápolás már kiskorban szórakoztató tevékenységgé váljon. Az életre szóló egészséges szájápolási szokások kialakításában komoly szerepet játszhat az egyszerűen és szórakoztatóan használható elektromos gyerekfogkefe.

A megfelelő elektromos fogkefe kiválasztása

Az Oral-B a felnőtt elektromos fogkefék mellet hároméves kortól egy egész sor speciális funkciókkal ellátott elektromos gyerekfogkefét is kínál. Bár ezek is a felnőtt fogkefékhez hasonló sörtemozgással és időmérővel működnek, az Oral-B Stages Power elektromos fogkefék élénk színvilággal és közismert ©Disney-figurákkal teszik a fogmosást szórakoztatóbbá. Emellett az alábbi funkciókkal igyekeznek elérni, hogy a gyerekek szeressenek fogat mosni, és érdekelje őket a szájápolás:

Talaljuk meg a legjobb elektromos gyerekfogkefet! - 1

1. Gyerekkézhez tervezett ergonomikus markolat, párnázott, csúszásmentes bordázattal;

2. Extra puha sörték és kisméretű kefefejek kifejezetten a gyerekek méreteihez igazítva;

3. Közismert és közkedvelt ©Disney, Star Wars™, LucasFilm Ltd.™, ©MARVEL, ©Disney/Pixar figurákkal tarkított, a fogmosás szórakoztatóvá tételéhez.

4. Interaktív és szórakoztató elemek a gyerekek fogmosás iránti érdeklődésének felkeltésére:

  • A Disney Magic Timer alkalmazás hatására a gyerekek 90%-a hosszabb ideig mos fogát. A fogmosás során újabb figurák és matricák tűnnek elő, szórakoztató jutalomként.

  • Szórakoztató dallamok hívják fel a figyelmet arra, hogy áttérhetnek a következő körnegyedre (csak a Mickey elektromos fogkeféken).

Amikor a gyermek már eléri a megfelelő kort, ő maga is bevonható saját fogkeféjének kiválasztásába. Minél inkább részesei a folyamatnak, annál érdekesebb lesz számukra saját foguk ápolása.

Melyik elektromos fogkefe ideális gyermekének?

A hároméves kor felett ajánlott Oral-B Stages gyermekfogkefék mindegyike egy adott korosztályt céloz meg a legkülönfélébb mesealakokkal: ©Disney-figurákkal, - például Mickey Egér és Micimackó, - vagy a Star Wars™, illetve a LucasFilm Ltd.™ karaktereivel. A gyermek szájhigiéniájának fejlődésében minden állomás (angolul Stages) fontos, ezért köti össze az Oral-B termékcsalád a szórakoztatást a szájápolással. A kínálat a legkisebbeknek szánt manuális fogkeféktől egészen a nagyobb gyerekek elektromos fogkeféjéig terjed.

  • Oral-B babáknak. Mielőtt gyermeke megkapná első, önállóan használható elektromos fogkeféjét, egy ideig még Önnek kell mosnia a baba fogait. Az extra puha sörtéjű Stage ©Disney Baby manuális fogkefét kifejezetten a négyhónapos és kétéves kor közötti életkorra jellemző szájacskák ápolására fejlesztették ki.

  • Az Oral-B Stages manuális fogkefék a kettő- és négyéves közötti kisgyermekek számára készülnek. Ebben a korban a fogmosáshoz még szoros felügyeletet, illetve a helyes szájápolási szokások elsajátításáig segítséget is igényelnek a kicsik.

  • Hároméves kor felett már megkezdhető az elektromos fogkefével történő, kimagaslóan hatékony szájápolás. A gyermekeknek az életkoruknak megfelelő elektromos fogkefével segíthetünk a helyes fogmosási szokások kialakításában. Noha ebben a korban még figyelemmel kísérjük a fogmosásukat, ezzel már biztosan megalapozott a gyermekek életre szóló gondos szájápolása.

  • A 8–12 éveseknek már rendszeresen és teljesen önállóan kell végezniük a fogmosást. Ahogyan nőnek, továbbra is fenn kell tartani érdeklődésüket a már kialakított, kimagasló hatékonyságú szájápolás fenntartására az [Oral-B Stages] elektromos fogkefékkel. A Disney Magic Timer™ alkalmazás minden fogmosást élménnyé varázsol.

Szórakoztató fogmosás gyermekeknek

Az Oral-B elektromos gyerekfogkefék számos izgalmas, különféle mesefigurákkal tarkított változatban kaphatóak. A kicsiknek szórakoztatóbb az élmény, ha kedvenc mesefigurájuk társaságában moshatnak fogat, ezért az Oral-B fogkefék a babák és kisgyermekek kedvelt karaktereit ábrázolják.

A gyerekbarát elektromos fogkefék a szülők és gyerekek számára egyaránt segítséget nyújtanak a helyes szájápolásban. A lényeg, hogy megszeressék a fogmosást, és az, a mindennapos higiéniájuk rendszeres részévé váljon.