FOGLEPEDÉK ÉS FOGKŐ

A plakkfestő tabletta és folyadékok helyes használata

A Plakkfestő Tabletta És Folyadékok Helyes Használata article banner
MEGOSZTÁS

A lepedékjelző termékek árulkodnak az eredményről

Honnan tudhatjuk, hogy sikeresen eltávolítottuk a lepedéket fogmosás és fogselyemhasználat után? Lehet, hogy az ételmaradékot észrevesszük, azonban a lepedéket nem lehet látni, mivel bár ragacsos, azonban színtelen.

Amennyiben Ön hajlamosabb a foglepedék-képződésreínyvisszahúzódás, fogszabályzó viselése, krónikus betegség vagy egyéb kockázati tényezők miatt, a lepedékjelző termék segíthet az érintett területek meghatározásában, amelyek esetleg kimaradtak a szájápolás során. A lepedékjelző termékekben található ártalmatlan festékanyag reakcióba lép a fogmosás után a fog felszínén maradt lepedékkel. A megszínezett területek megmutatják a problémás részeket, amelyekre fogmosás és fogselyemhasználat közben nagyobb figyelmet kell fordítani.

A lepedékjelző termék használata előtt a szokott módon mosson fogat és használjon fogselymet! Ezután az alábbiak közül választhat:

  • Foglepedékjelző tabletta: Rágjon el egy tablettát, hagyja, hogy elvegyüljön a nyállal a szájában, ezután forgassa a nyálat a szájában körülbelül 30 másodpercig, majd köpje ki.

  • Foglepedékjelző pálcika: A pálcikával törölje át a fogak felületét.

  • Foglepedékjelző folyadék: Öblögessen a folyadékkal a szájában körülbelül 30 másodpercig, majd köpje ki.

  • Foglepedékjelző fogselyem: Színezett fogselyem használata után láthatóvá válik az eltávolított lepedék.

Mindig az egyszerű dolgok a legcélravezetőbbek.

Ne feledje, amennyiben Ön nincs kitéve fokozottan a fogínybetegség kockázatának, a foglepedékjelző termékekkel tesztelheti, hogy mennyire hatékonyan képes eltávolítani a lepedéket a fogairól