MIÉRT AZ ORAL-B FOGSELYEM

A fogselyem villa - A fogselymezés alternatívája

A Fogselyem Villa - A Fogselymezés Alternatívája article banner
MEGOSZTÁS

Mi az a nyeles fogselymező?

Bosszantónak találja a normál fogselyem használatát? Nehezen kezelhetőnek érzi a hosszú fogselymet, különösen a hátsó fogak mögötti alkalmazáskor? Ha igen, biztosan örül a hírnek, hogy fogselymet más módon is használhat. A nyeles fogselymező egy olyan apró műanyag eszköz, amelynek ágas vége egy darab fogselymet tart. A nyél másik vége pedig a fa fogvájók helyett használható hegyes műanyag pálcikában végződik, amellyel az ínyvonalra vagy a fogak közé ragadt nagyobb ételdarabok távolíthatók el.

A nyeles fogselymezők típusai

Egyes nyeles fogselymezők teljes egészében egyszer használatosak, míg mások eldobható, majd újratölthető fejjel készülnek. A boltokban olyan fogselymezők pálcikák is kaphatók, melyek különleges és csúszásgátló anyaguknak köszönhetően könnyen kézben tarthatók.. Néhány fogselymező nyelvkaparóként szolgáló résszel rendelkezik, de kaphatók kis méretű, gyerekbarát mintával készült változatok is.

Szeretne csúcstechnológiás terméket használni? Választhat telepes fogselymezőt, amely kettős feladatot lát el: rezgéssel masszírozza a fogínyt, miközben megtisztítja annak környékét.