MIÉRT VÁLASSZAM AZ ORAL-B ELEKTROMOS FOGKEFÉT

Melyik az Ön számára legjobb elektromos fogkefe?

MEGOSZTÁS

Melyik az Ön számára legjobb elektromos fogkefe?

A fogorvosok az egyik legjobb szájápolási módszerként az elektromos fogkefe használatát javasolják. A rendelkezésre álló szájápolási lehetőségek ismerete fontos lépés ahhoz, hogy ki tudjuk választani a számunkra leghatékonyabb elektromos fogkefét.

A választásakor a legfontosabb szempont természetesen az, hogy milyen mértékben nyújt tisztítást a fogkefe. Noha a legtöbb elektromos fogkefe jobban tisztít manuális társaiknál, azonban az elektromos fogkefék technológiái is különböznek egymástól.*

Melyik Az Ön Számára Legjobb Elektromos Fogkefe?

A 3D tisztítóhatás és a szónikus technológia összehasonlítása >

Két alapvető típusú elektromos fogkefe közül választhatunk: az egyik szónikus, míg a másik 3D technológiára épül. A saját szükségleteinknek leginkább megfelelő fogkefe kiválasztásához fontos, hogy tisztában legyünk e két technológia közti különbséggel.

A 3D és a szónikus technológia részletes összehasonlítása >

Az Önnek legmegfelelőbb elektromos fogkefe kiválasztása

Az Oral-B tisztában van azzal, hogy nincs két egyforma szájüreg.. Épp ezért az egyéni szájápolási igények előzetes feltérképezésével, mindenkinek a leghatékonyabb végeredményt nyújtó termékeket szeretnénk kínálni. Legkorszerűbb modelljeink különféle fogmosási technológiákat alkalmaznak. Követik a fogmosás menetét, s ez alapján nyújtanak a markolaton keresztül azonnali visszajelzést. Ezek a modellek Bluetooth csatlakozás segítségével a fogkefét egy statisztikai adatokat szolgáltató mobilalkalmazással is képesek összekötni.

Főbb termékjellemzők:

  • A fogászati eszközök ihlette, speciálisan lekerekített fogkefefej forgó mozgással több lepedék eltávolítására képes, mint az Oral-B manuális fogkefék.

  • A 3D tisztítóhatás fellazítja, majd forgó mozgással kisöpri a fogak közül a lepedéket.

  • Percenként akár 55 000 mozdulat, szemben az Oral-B manuális fogkefével végzett 600 mozdulattal.

  • Egy korábbi független felmérés szerint az Oral-B elektromos fogkefék egyértelműen hatékonyabbnak bizonyultak az Oral-B manuális fogkeféknél, mivel akár 100%-kal több lepedéket távolítanak el.

  • Személyre szabható beállításaival az Oral-B idővel javít a fogmosási és szájápolási szokásokon.

  • Az utazótok segítségével bárhová magunkkal vihetjük a kimagaslóan hatékony tisztítást nyújtó elektromos fogkefénket.

A megfelelő elektromos fogkefe kiválasztása

Az egyéni igényeinkhez igazodó elektromos fogkefe kiválasztása nem mindig tűnhet egyszerűnek. Azonban ha meg tudjuk határozni a főbb szempontokat, - például, hogy akarunk-e Bluetooth kapcsolatot, vagy hányféle üzemmódra van szükségünk, - akkor már le is szűkítettük a kört a kereséshez. Emellett az Oral-B® márkát a fogorvosok maguk is világszerte az 1. helyen használják. Bármelyik fogkefénket is választja, minden alkalommal minőségi fogmosásban lehet része.

Az alábbi összehasonlító táblázatból kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbb Oral-B elektromos fogkefét.

Szeretné összehasonlítani az árakat? Az egyes Oral-B elektromos fogkefékről részletesebben is tájékozódhat.